A ja sie chyba poplacze z bolu.. mam takie bolesne prądy z łona w dol w szyjke... jakby cos chcialo wypasc..boli to jak leze i stoje.. paralizuje mi to nogi.. i tak co chwile..
![]()
Może to już? Nie chcesz jechać na IP sprawdzić co i jak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja sie chyba poplacze z bolu.. mam takie bolesne prądy z łona w dol w szyjke... jakby cos chcialo wypasc..boli to jak leze i stoje.. paralizuje mi to nogi.. i tak co chwile..
![]()
Jutro mam wizyte u ginekologa.. jak bedzie cos innego to pewnie pojade,narazie tylko boli bardzo mocno i to takie co chwile prądy ida :/ moja mala juz nie kopie w zebro tylko nizej.. wiec moze ona sie przesunela w dol.. :/ teraz ma czkawke i czuje to w łonie i podbrzuszu..Może to już? Nie chcesz jechać na IP sprawdzić co i jak?
Ja to smaruje ogólnie całe piersi oliwką jak smaruje się po myciu i brzuch i pupa.A to tak trzeba?![]()
Mi się nie wysuszały od karmienia wręcz przeciwnie. Cały czas były w mleczku i to im dobrze robiło. A bolały tylko na początku jak doznały szoku, że są aż tyle eksploatowane ☺ nie smarowalam w czasie karmienia żadnym kremem żeby mi go dziecko nie zjadało☺To kwestia indywidualna, dużo osób poleca stosować ponieważ podczas karmienia mocno się wysuszają przez co mogą pękać i sprawiać nam ból. Ja uważam że lepiej wcześniej zacząć niż później żałować. Ja obecnie używam maści maltan![]()
Ale miałaś chyba wcześniej skurcze?Jak mi odeszły wody w szpitalu to po 19 min urodziłam![]()
Dziękuje bardzoPaznokcie przepiękne, ja lubię właśnie takie delikatne [emoji7] nie mogę się doczekać jak wrócę do kosmetyczki po porodzie
Ładny brzucho, już spory![]()
Dziękuje ;*Śliczne paznokciei Ty jak ładnie wyglądasz
[emoji7]
Te szaro niebieskie?[emoji23][emoji16] też kupiłam wczoraj[emoji16]A ja byłam na małym spacerku, u nas popadało i jest tak przyjemnie na dworzekupiłam w pepco cotton balls do pokoju małego na parapet, kilka rzeczy w biedronce i do tego drożdżówkę z makiem i malinki, o tych 2 rzeczach marzyłam od rana [emoji16]
Tak [emoji16]Te szaro niebieskie?[emoji23][emoji16] też kupiłam wczoraj[emoji16]