reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Może to już? Nie chcesz jechać na IP sprawdzić co i jak?
Jutro mam wizyte u ginekologa.. jak bedzie cos innego to pewnie pojade,narazie tylko boli bardzo mocno i to takie co chwile prądy ida :/ moja mala juz nie kopie w zebro tylko nizej.. wiec moze ona sie przesunela w dol.. :/ teraz ma czkawke i czuje to w łonie i podbrzuszu..

To kwestia indywidualna, dużo osób poleca stosować ponieważ podczas karmienia mocno się wysuszają przez co mogą pękać i sprawiać nam ból. Ja uważam że lepiej wcześniej zacząć niż później żałować. Ja obecnie używam maści maltan :)
Mi się nie wysuszały od karmienia wręcz przeciwnie. Cały czas były w mleczku i to im dobrze robiło. A bolały tylko na początku jak doznały szoku, że są aż tyle eksploatowane ☺ nie smarowalam w czasie karmienia żadnym kremem żeby mi go dziecko nie zjadało☺

A ja byłam na małym spacerku, u nas popadało i jest tak przyjemnie na dworze :) kupiłam w pepco cotton balls do pokoju małego na parapet, kilka rzeczy w biedronce i do tego drożdżówkę z makiem i malinki, o tych 2 rzeczach marzyłam od rana [emoji16]
Te szaro niebieskie?[emoji23][emoji16] też kupiłam wczoraj[emoji16]

reklama
Te szaro niebieskie?[emoji23][emoji16] też kupiłam wczoraj[emoji16]
Tak [emoji16]

20180711_134724.jpg

Załączniki

• 20180711_134724.jpg
    20180711_134724.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 280
Do góry