reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzien dobry! :)
My już od 6 dziś na nogach, bo jednak zdecydowałam się jeszcze ostatni raz na paznokcie, pod koniec lipca/początek sierpnia ściągniemy. W razie 'w' zrobiłam bardziej neutralne żeby nikt się nie czepiał jakby coś zaczęło się wcześniej dziać. Jednak położna w szpitalu powiedziała mi, ze wystarczy jak na początku sierpnia ściągnę.
Zobacz załącznik 876155
Coraz ciezej mi już, kręgosłup boli coraz częściej i mam bóle na dole brzucha jak na okres. Myśle ze to przez to, ze ostatnio za mało spie, bo już 5 Dzien z rzędu budzi mnie budzik, a ja już odwykłam os wczesnego wstawania :O ale z drugiej strony mała już tez ma koło 2,5kg i Brzucho coraz większy, Wiec jus coś się powoli będzie działo. Tu moje dzisiejsze zdjęcie z pokoju małej, który jeszcze się tworzy ;)
Zobacz załącznik 876154
Fajny brzuś ☺ od razu mała będzie w swoim pokoju?
Ja tak myślę właśnie że zdejmę hybrydę ale poloze chociaż bazę i top. Myślę że będzie ok. Bezbarwne chyba mogą być? Bo ja mam strasznie miękkie paznokcie i mi się będą łamać jak całkiem zmyję.

Super :p Ja mam wlozone w lozeczko malej ,miedzy szczebelkami.. :p 15313120030811009458591.jpg

Załączniki

• 15313120030811009458591.jpg
    15313120030811009458591.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 94
W poniedziałek też będziesz mieć usg ? Ciekawe ile waży już niunia :)
też mam w poniedziałek wizytę ale bez USG , za 2-3 tyg dopiero zobaczę malutką ale już na żywo :p

Mam dzwonić w niedzielę, to pewnie w poniedziałek każe mi przyjść. Ale USG to tylko po to żeby sprawdzić wody, przepływy , łożysko itp bo malutkiej nie widziałam od 20 tygodnia niestety i też dopiero zobaczę pewnie na żywo :p a o wagę się boje [emoji23] a nie może ci zrobić USG jak byś poprosiła ? :)

U mnie dupa z tych ambitnych planów, które miałam żeby pozałatwiać wszystko. Po tym lekkim wymiotowaniu tak mnie zmogło, ze położyłam się spać i do teraz spałam. Mój już wrócił z piwnicy, wszystko tam porobił, posprzątał i właśnie bierze prysznic i pójdzie do Maca, bo dziś jakieś super kupony tzn takie. A później zrobi pożywny obiadek i zjem coś normalnego i zdrowego.

I niech się biedaczek prześpi, bo on po nocce od 7-10 pospal, a później już auto odholowywał z kolega do warsztatu i od 11:40 do teraz w piwnicy robił.

Pracuś mój :3 i zamiast to ja obiadek zrobić skoro on tak zapieprza to ja będę leżeć, a on robić [emoji3]

reklama

Załączniki

• IMG_20180711_135222.jpg
    IMG_20180711_135222.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 304
Do góry