E
Ewka34
Gość
Tzn tez sie pocilam ale najbardziej pod cycami i na karku..Masakra ja się cala poce jak takie prosie :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn tez sie pocilam ale najbardziej pod cycami i na karku..Masakra ja się cala poce jak takie prosie :/
15 km i pozniej chyba 3 pieszo..
Hyhy nie mam prawka![]()
Tzn tez sie pocilam ale najbardziej pod cycami i na karku..teraz mi przeszlo
![]()
Czy wy też się tak pocicie? :/
Mi jest ciągle duszno i gorąco
Masakra mam dziś dość![]()
Kurczę i mnie dopadlomam bolesne skurcze, dość częste...boję się mierzyć. Nie są to te porodowe, bo jednak za słabe... Ale są...I ruchy czuje inaczej,w innym miejscu... A dziś nic nie robiłam, odpoczywalam. Mam trochę stresów, może od tego kurczę... mam nadzieje,że się nic nie rozkręcić...
Masz magnez albo nospe? Może weź i spróbuj się położyćKurczę i mnie dopadlomam bolesne skurcze, dość częste...boję się mierzyć. Nie są to te porodowe, bo jednak za słabe... Ale są...I ruchy czuje inaczej,w innym miejscu... A dziś nic nie robiłam, odpoczywalam. Mam trochę stresów, może od tego kurczę... mam nadzieje,że się nic nie rozkręcić...
Który Ty jesteś tydzień? Jakoś nie mogę tego zapamiętać, która z Was jest w jakim tygodniu.
Ja też tylko niektóre z nas kojarzę z tymi tygodniami i to mniej więcej. Z OM 35+0, z USG 35+5. Wzięłam Kochana nospe i magnez... I leżę, młodego położyłam spać... No nic chyba zacznę mierzyć....Masz magnez albo nospe? Może weź i spróbuj się położyć