reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kurcze, pytam, bo u mnie dziś spadek do 36,66 i martwię się, że nie wyszło :( u Was widzę spadki były mniejsze w temp :(((

IMG_1888.JPG

Załączniki

• IMG_1888.JPG
    IMG_1888.JPG
    310,6 KB · Wyświetleń: 352
reklama
Kurcze, pytam, bo u mnie dziś spadek do 36,66 i martwię się, że nie wyszło :( u Was widzę spadki były mniejsze w temp :(((

Zobacz załącznik 876742
Ja myślę ze nie masz sie co martwic. Chyba ze znasz idealnie swoje cialo i wiesz jakie temp maja u ciebie znaczenie. Ja np o tym nie mysle, moje cialo jesli chodzi o temp jest totalnie zawariowane... Ja w ogole z reguly mam 36.9-37.1 wieczna ciaza?? :)
Obserwuj sie spokojnie.

Mi nadal nie wyszly zadne syfki przed okresowe... W jajniku kluje wciąż. Chcialabym juz zdjąć te cisnienie nam tutaj bo wam marudze i marudze

Dziewczyny a co myślicie na temat wiesiołka w pierwszej fazie cyklu na śluz ? Ja kiedyś brałam a później przestałam, ale ciekawa jestem czy to rzeczywiście pomaga ? [emoji848]
Powiem Ci ze niewiem czy to jego zasługa ale starania prawie dwa lata a w ten udany cykl brałam wlasnie olej z wiesiolka w tabletkach.spróbować nie zaszkodzi[emoji6] powodzenia

Ja myślę ze nie masz sie co martwic. Chyba ze znasz idealnie swoje cialo i wiesz jakie temp maja u ciebie znaczenie. Ja np o tym nie mysle, moje cialo jesli chodzi o temp jest totalnie zawariowane... Ja w ogole z reguly mam 36.9-37.1 wieczna ciaza?? :)
Obserwuj sie spokojnie.
Dawno temu już mierzyłam temp. W zasadzie stosuję to tylko przy staraniach o bobo, ale że z pierwszym dzieckiem wyszło niespodziewanie, to nie mierzyłam. Z drugim udało się w 1cs, a teraz leci 2cs i nie mam jakiegoś wielkiego doświadczenia. I zaczynam się martwić.
Z objawów jedynie mam senność i od czasu do czasu ból podbrzusza.

Kochana ja nir mam żadnych objawow. Nie bola mnie piersi tylko kluje jajnik i ta niteczka krwi natrafiona przez przypadek. Kazda ciaza jest inna i jej pierwsze symptomy moga być inne od poprzednich lub wcale nie musza być. Ja z corcia wymiotowalam do chyba 24tc co za udręka bratowa miala 2pierwsze ciaze jakby w nich w ogole nie byla a trzecia teraz daje jej ostro w kość. Ja wiem ze cierpliwość u staraczek to trudne pojęcie sama mam z nim problem ale nie pozostaje nam nic tylko czekac.

@martoosia04 ale te spadki mogą być przez to że mierzysz o różnych godzinach, wtedy niestety ciężko coś wyczytać z wykresu... Mimo wszystko trzymam kciuki:*

W sumie teraz jak patrzę na twój wykres - ja bym przesunęła pionową kreskę na 9.07, bo dopiero 10 był skok. I wtedy na razie by było ok, bo ważne żeby nie spadła poniżej tej z 6.07.

Ostatnia edycja:
@martoosia04 ale te spadki mogą być przez to że mierzysz o różnych godzinach, wtedy niestety ciężko coś wyczytać z wykresu... Mimo wszystko trzymam kciuki:*

W sumie teraz jak patrzę na twój wykres - ja bym przesunęła pionową kreskę na 9.07, bo dopiero 10 był skok. I wtedy na razie by było ok, bo ważne żeby nie spadła poniżej tej z 6.07.

A może i dobrze prawisz kobieto [emoji7] bo tam był taki mega znaczny skok. Ja bym się niw obraziła gdyby owu była pózniej (może wtedy te [emoji173]️ przed owu dadzą wynik w postaci córeczki) Zdecydowanie trzeba się uzbroić w cierpliwość... a tak jak mówicie, to nie nasza (staraczek) mocna cecha

reklama
Do góry