8Ania8
Fanka BB :)
No ja tam widziałam różowy kolorDlatego ja cały czas utrzymuje ze to defekt testów.. Bo te kreski sa tylko cieniami i nie biore pod uwage testow ktore nie sa wyrazne i zarozowione te kreski.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No ja tam widziałam różowy kolorDlatego ja cały czas utrzymuje ze to defekt testów.. Bo te kreski sa tylko cieniami i nie biore pod uwage testow ktore nie sa wyrazne i zarozowione te kreski.
Może to nie przypadek[emoji4]No ja mam takie same doświadczenia, 1cs z wiesiołkiem zaskoczył![]()
3 i byly cienie jasne takie bez koloru. A teraz na tych z allegro czysta biel.. Dzis nie robilam zrobię dopiero w niedzielę albo poniedzialek ale jakims z apteki.No ja tam widziałam różowy kolorA robiłaś tylko 1 test ? Sorki jak pisałaś o tym już wcześniej, ale tyle postów tu przybywa, że się gubię kto co pisał
Kasieńka, ja uważam, że rower jest dobry na wszystko! U mnie 19dc i zaczyna się nerwówka [emoji3]Dziewczyny padam na twarz...wybralam sie z synkiem i kuzynka na rowery i prawie 31km pojezdzilismy. Juz wszystkim co sie da zajmuje glowe by tylko nie myslec o zblizajacej sie @. Jakos nie wierze ze ten cykl bedzie udany.
My też wśród supli mieliśmy teraz wiesiołkaNo ja mam takie same doświadczenia, 1cs z wiesiołkiem zaskoczył![]()
Dlatego teraz codziennie jezdze i jak nie uda sie to bede jezdzic jeszcze wiecejKasieńka, ja uważam, że rower jest dobry na wszystko! U mnie 19dc i zaczyna się nerwówka [emoji3]
Mi pojawily sie niteczki krwi w 8dp a dzis mam 12dp. I jezdze caly czas na rowerze. Nie mam zamiaru popadac w jakas paranoje tylko wszystko z umiarem.Czytałam gdzies ze przy mozliwym czasie zagniezdzania nie powinno sie jezdzic rowerem ale dlaczego i czy tyo rzeczywiście ma wplyw to nie wiem. Sama wczoraj jechalam rowerem do taty do szpitala.
@Kasienka3b ja trzymam za ciebie bardzo kciuki!!