reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie dał się namówić ale wcale mu się nie dziwię wyszedł o 8ej do pracy i dopiero niedawno wrócił.
Też jestem ciekawa która będzie pierwsza:)
No ciekawe , ciekawe - niby do sierpnia jeszcze troche , czy ma któraś z was przeczucia , ze urodzi przed czasem ? Ja mysle , ze nie dotrwam do terminu Cc niestety .

reklama
Okej, wszystko wykorzystam [emoji23]
Mała tak sie pnie dzisiaj jakby chciała moje plany wyprzedzić [emoji3]
Swoją droga jestem bardzo ciekawa która z nas pierwsza sie rozpakuje z ciazy pojedynczej :) Luiza zaczyna, trzymam kciuki za nasze pierwsze dziewczynki ❣️

Oj tak, a jak już tak na bogato zaczynamy od bliźniaków to co to później będzie, kolejka bez zatrzymania hah ;)

A ja myślę że dotrwam do terminu :D takie przeczucie :p

A ja właśnie sama nie wiem. Mam sporo twardnienie i boli okresowych ale nie takich porodowych. Pytanie co się będzie działo jak zacznę odstawiać magnez. Przy córce do 37 TC brałam magnez i fenoterol urodziłam w 39tc ale nie miałam żadnych twardnienie ani skurczy dopiero te porodowe.
Naprawdę zupełnie inna ta ciaza niż pierwsza.

reklama
Nigdy nie zrozumiem dlaczego na torebce budyniu jest napisane " 4 porcje" :)
IMG_20180712_213225.jpg

Załączniki

• IMG_20180712_213225.jpg
    IMG_20180712_213225.jpg
    83,7 KB · Wyświetleń: 372
Do góry