reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja na szczęście nie wiem co to zgaga, nigdy nie miałam. Ciekawe czy to znaczy że moja mała będzie bez włosów?[emoji23]

W ogole kot mi gdzieś zaginął.. szukam szukam i znalazłam łobuza.. [emoji85]Zobacz załącznik 876970
Jakbym moją Tośkę widziała [emoji23]
A ja już w szpitalu :) wody mi odeszły, po przyjęciu podali mi antybiotyk bo gbs mi pobrał gin i wyników jeszcze nie miałam. Leżę pod KTG skurczy nie ma. lekarz zbadal i potwierdził, że wody odeszły. Czekam na rozwój sytuacji :) ale mam stresa. I zobaczcie całą ciążę latalam
O jaaaaa.. Który tc?
Trzymam kciuki żeby poszło jak najszybciej i najmniej boleśnie [emoji7][emoji7] dawaj znać jak będziesz po i dojdziesz do siebie [emoji7] czekamy na zdjęcia maluszka [emoji7][emoji7]

Jakbym moją Tośkę widziała [emoji23]O jaaaaa.. Który tc?
Trzymam kciuki żeby poszło jak najszybciej i najmniej boleśnie [emoji7][emoji7] dawaj znać jak będziesz po i dojdziesz do siebie [emoji7] czekamy na zdjęcia maluszka [emoji7][emoji7]
35+1 zaczęłam 36. Mały dalej leży pośladkowo więc przed chwilą podpisałam zgodę na cc. Po 8 będzie wizyta i zdecydują

35+1 zaczęłam 36. Mały dalej leży pośladkowo więc przed chwilą podpisałam zgodę na cc. Po 8 będzie wizyta i zdecydują
To tym bardziej zobaczysz jak szybko pójdzie :* po cc lez i nie podnos głowy :* dużo pij, niech mąż przywiezie Ci wody z dziubkiem. Jak już wstaniesz to chodź jak najwięcej, szybciej wrócisz do sprawności i staniesz na nogach [emoji7] i nie bój się prosić o przeciwbólowe :*

To tym bardziej zobaczysz jak szybko pójdzie :* po cc lez i nie podnos głowy :* dużo pij, niech mąż przywiezie Ci wody z dziubkiem. Jak już wstaniesz to chodź jak najwięcej, szybciej wrócisz do sprawności i staniesz na nogach [emoji7] i nie bój się prosić o przeciwbólowe :*
Tak popieram , wody z dziubkiem lub kubek niekapek do picia .

Ciekawe czy zrobią mi dziś juz cc.

reklama
Do góry