reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja na szczęście nie wiem co to zgaga, nigdy nie miałam. Ciekawe czy to znaczy że moja mała będzie bez włosów?[emoji23]

W ogole kot mi gdzieś zaginął.. szukam szukam i znalazłam łobuza.. [emoji85]Zobacz załącznik 876970
Jakbym moją Tośkę widziała [emoji23]
A ja już w szpitalu :) wody mi odeszły, po przyjęciu podali mi antybiotyk bo gbs mi pobrał gin i wyników jeszcze nie miałam. Leżę pod KTG skurczy nie ma. lekarz zbadal i potwierdził, że wody odeszły. Czekam na rozwój sytuacji :) ale mam stresa. I zobaczcie całą ciążę latalam
O jaaaaa.. Który tc?
Trzymam kciuki żeby poszło jak najszybciej i najmniej boleśnie [emoji7][emoji7] dawaj znać jak będziesz po i dojdziesz do siebie [emoji7] czekamy na zdjęcia maluszka [emoji7][emoji7]

Jakbym moją Tośkę widziała [emoji23]O jaaaaa.. Który tc?
Trzymam kciuki żeby poszło jak najszybciej i najmniej boleśnie [emoji7][emoji7] dawaj znać jak będziesz po i dojdziesz do siebie [emoji7] czekamy na zdjęcia maluszka [emoji7][emoji7]
35+1 zaczęłam 36. Mały dalej leży pośladkowo więc przed chwilą podpisałam zgodę na cc. Po 8 będzie wizyta i zdecydują

35+1 zaczęłam 36. Mały dalej leży pośladkowo więc przed chwilą podpisałam zgodę na cc. Po 8 będzie wizyta i zdecydują
To tym bardziej zobaczysz jak szybko pójdzie :* po cc lez i nie podnos głowy :* dużo pij, niech mąż przywiezie Ci wody z dziubkiem. Jak już wstaniesz to chodź jak najwięcej, szybciej wrócisz do sprawności i staniesz na nogach [emoji7] i nie bój się prosić o przeciwbólowe :*

To tym bardziej zobaczysz jak szybko pójdzie :* po cc lez i nie podnos głowy :* dużo pij, niech mąż przywiezie Ci wody z dziubkiem. Jak już wstaniesz to chodź jak najwięcej, szybciej wrócisz do sprawności i staniesz na nogach [emoji7] i nie bój się prosić o przeciwbólowe :*
Tak popieram , wody z dziubkiem lub kubek niekapek do picia .

Ciekawe czy zrobią mi dziś juz cc.

reklama
Do góry