Gienio
Fanka BB :)
Prawie 3 tyg niestetyPewnie pisałas milion razy ale nie pamiętamile Ci brakuje do 37 tygodnia ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawie 3 tyg niestetyPewnie pisałas milion razy ale nie pamiętamile Ci brakuje do 37 tygodnia ?
Jakbym moją Tośkę widziała [emoji23]Ja na szczęście nie wiem co to zgaga, nigdy nie miałam. Ciekawe czy to znaczy że moja mała będzie bez włosów?[emoji23]
W ogole kot mi gdzieś zaginął.. szukam szukam i znalazłam łobuza.. [emoji85]Zobacz załącznik 876970
O jaaaaa.. Który tc?A ja już w szpitaluwody mi odeszły, po przyjęciu podali mi antybiotyk bo gbs mi pobrał gin i wyników jeszcze nie miałam. Leżę pod KTG skurczy nie ma. lekarz zbadal i potwierdził, że wody odeszły. Czekam na rozwój sytuacji
ale mam stresa. I zobaczcie całą ciążę latalam
35+1 zaczęłam 36. Mały dalej leży pośladkowo więc przed chwilą podpisałam zgodę na cc. Po 8 będzie wizyta i zdecydująJakbym moją Tośkę widziała [emoji23]O jaaaaa.. Który tc?
Trzymam kciuki żeby poszło jak najszybciej i najmniej boleśnie [emoji7][emoji7] dawaj znać jak będziesz po i dojdziesz do siebie [emoji7] czekamy na zdjęcia maluszka [emoji7][emoji7]
To wszystko jest nieprzewidywalne popatrz , zero symptomów i wody odchodzą a szyjka skracała sie czy cos? Bądź dzielna i oby wszystko gładko poszło mocno trzymam kciuki !Wczoraj pisałam, że nic się nie dzieje i masz tu plum 35+1 zaczęłam 36.
To tym bardziej zobaczysz jak szybko pójdzie :* po cc lez i nie podnos głowy :* dużo pij, niech mąż przywiezie Ci wody z dziubkiem. Jak już wstaniesz to chodź jak najwięcej, szybciej wrócisz do sprawności i staniesz na nogach [emoji7] i nie bój się prosić o przeciwbólowe :*35+1 zaczęłam 36. Mały dalej leży pośladkowo więc przed chwilą podpisałam zgodę na cc. Po 8 będzie wizyta i zdecydują
4. 07 byłam na wizycie i szyjka Oki 29 mm, żadnych problemów.To wszystko jest nieprzewidywalne popatrz , zero symptomów i wody odchodzą a szyjka skracała sie czy cos? Bądź dzielna i oby wszystko gładko poszło mocno trzymam kciuki !
Tak popieram , wody z dziubkiem lub kubek niekapek do picia .To tym bardziej zobaczysz jak szybko pójdzie :* po cc lez i nie podnos głowy :* dużo pij, niech mąż przywiezie Ci wody z dziubkiem. Jak już wstaniesz to chodź jak najwięcej, szybciej wrócisz do sprawności i staniesz na nogach [emoji7] i nie bój się prosić o przeciwbólowe :*
Ciekawe czy zrobią mi dziś juz cc.To tym bardziej zobaczysz jak szybko pójdzie :* po cc lez i nie podnos głowy :* dużo pij, niech mąż przywiezie Ci wody z dziubkiem. Jak już wstaniesz to chodź jak najwięcej, szybciej wrócisz do sprawności i staniesz na nogach [emoji7] i nie bój się prosić o przeciwbólowe :*
Jeśli wody odeszły to myślę że tak.Ciekawe czy zrobią mi dziś juz cc.
Jestes na czczo ?Ciekawe czy zrobią mi dziś juz cc.