reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

I ja jestem po wizycie wszystko w porządku jak to lekarz powiedział okaz zdrowia ;) jeśli chodzi o płeć to wstępnie dziewczynka bo nie widział żeby coś wystawało ;)
IMG_0937.JPG

Załączniki

• IMG_0937.JPG
    IMG_0937.JPG
    159,9 KB · Wyświetleń: 380
reklama
U mnie odwrotnie, jak czegoś nie noszę dwa lata i więcej, to wywalam, a mój przywiązany do koszulek z czasów studenckich był, a dodam, że ma 46 lat chłopaczek [emoji16] No i musiałam wziąć sprawy w swoje ręce [emoji6]

Mam to samo, tylko przy takich zapasach nie mam siły u niego 'sprzątać'...;) Wszystko się podobno przyda kiedy zużyje te w których chodzi... Na szczęście ostatnio ciągle znajduje jakieś nieużywane rzeczy z których "wyrósł" w międzyczasie hehe. Ciąża robi swoje[emoji23]

Mąż ma nadzieje ze jednak coś między nogami urośnie syn tez by chciał braciszka :)
Myślę że naprawdę za wcześnie żeby określić płeć mimo że lekarz ma dobre USG czy nawet w 4d. Do 16tyg kształtuje się wszystko myślę że psitka nawet teraz może wyglądać jak cycus[emoji16]

Hej ciężarówki [emoji16] jestem po wizycie [emoji4] wszystko jest ok [emoji4] słyszeliśmy już serduszko [emoji173][emoji173] maleństwo ma prawie 7 cm [emoji4][emoji4] i termin z USG dzisiejszego też jest o 2 dni szybszy niż z OM :) z OM na 21.01 A z dzisiejszego USG 19.01 [emoji4] kolejna wizyta 10.08. :)Zobacz załącznik 877217

Piękny dzidziolek :-) Gratuluję [emoji173]

reklama
Myślę że naprawdę za wcześnie żeby określić płeć mimo że lekarz ma dobre USG czy nawet w 4d. Do 16tyg kształtuje się wszystko myślę że psitka nawet teraz może wyglądać jak cycus[emoji16]

Nie nie nie, tzn. tak w kwestii 16 tyg, ale nam lekarz pokazywał i tłumaczył na podstawie tego wyrostka, to taka kreska widoczna na usg. I mówił, że jak jest w poziomie, to dziewczynka, a jak sterczy ku gorze, chłopiec.
IMG_3475.JPG

U mnie wyraźnie widać w poziomie. To zdjęcie z prenatalnych. Więc by się zgadzało.

Załączniki

• IMG_3475.JPG
    IMG_3475.JPG
    238,2 KB · Wyświetleń: 396
Do góry