reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Bezbarwne i bezzapachowe miałam

Oj boję się cc ale wiem, że muszę dać radę :) jak wczoraj słyszałam, że któraś ma cięcie to słabo mi się robiło więc boję się, że tam zemdleje jak mnie wezmą i znieczulą ale oby z Małym wszystko dobrze bylo
No co ty , nie bój sie nie ma czego - naprawdę !! Ale boisz sie ze to zabieg jest ? Dostaniesz znieczulenie - nic to nie boli , potem sprawdza czy juz zadziałało , chwila moment i dzidziuś bedzie na swiecie - usłyszysz ten cudowny płacz jak go beda wyciągali . Potem ci go dadzą do pocałowania i jak będziesz sie nad nim rozczulać jaki cudowny juz dawno będziesz zaszyta i potem na sali pooperacyjnej .

Ja już też nie śpię. W nocy pogryzł mnie komar a teraz obudziła brzęcząca mucha ehh.
Wczoraj na te twardnienia bardzo pomógł mi prysznic i się uspokoiło na wieczór :)

Zaraz śniadanie i wyruszamy na Warszawę:( a tak cudownie tutaj...
Na przepowiadające ciepły prysznic najlepszy :D chyba że to nie przepowiadające to akcje można tym szybciej rozkręcić [emoji23]

Tak wyglądają poranki moich dzieci [emoji7]
Żeby tak zostało nawet jak się Maja urodzi [emoji23]
IMG_20180714_082047.jpg
IMG_20180714_081942.jpg

Załączniki

• IMG_20180714_082047.jpg
    IMG_20180714_082047.jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 372
  • IMG_20180714_081942.jpg
    IMG_20180714_081942.jpg
    80,9 KB · Wyświetleń: 373
Apropo czy wiecie jak rozróżnić sączące sie wody od upławow ? Hmm bo tez mi cos tam pocieka w większej ilości niz zazwyczaj raz na jakis czas i myslalam ze to standardzik w ciąży a niektóre dziewczyny piszą , ze im wody sie sączą .
Ja taką wodnistą wydzieline też mam, od kilku tygodni. Nie zwracałam na to uwagi, bo to mała ilość, a nie tak że majtki całe mokre. Nie wiem ile ty tego masz

Ja też przebudziłam się już przed 8 i już nie mogę usnąć. Kurcze jeszcze z tydzień temu spałam do 9-10, a kiedyś dawmo to i do 11. A teraz od paru dni budzę się koło 7.30-8 i dupa :/

reklama
Do góry