E
Ewka34
Gość
Hyhyhy narazie ciszaCisza przed burza?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hyhyhy narazie ciszaCisza przed burza?![]()
No co ty , nie bój sie nie ma czego - naprawdę !! Ale boisz sie ze to zabieg jest ? Dostaniesz znieczulenie - nic to nie boli , potem sprawdza czy juz zadziałało , chwila moment i dzidziuś bedzie na swiecie - usłyszysz ten cudowny płacz jak go beda wyciągali . Potem ci go dadzą do pocałowania i jak będziesz sie nad nim rozczulać jaki cudowny juz dawno będziesz zaszyta i potem na sali pooperacyjnej .Bezbarwne i bezzapachowe miałam
Oj boję się cc ale wiem, że muszę dać radęjak wczoraj słyszałam, że któraś ma cięcie to słabo mi się robiło więc boję się, że tam zemdleje jak mnie wezmą i znieczulą ale oby z Małym wszystko dobrze bylo
Na przepowiadające ciepły prysznic najlepszyJa już też nie śpię. W nocy pogryzł mnie komar a teraz obudziła brzęcząca mucha ehh.
Wczoraj na te twardnienia bardzo pomógł mi prysznic i się uspokoiło na wieczór
Zaraz śniadanie i wyruszamy na Warszawęa tak cudownie tutaj...
Ja taką wodnistą wydzieline też mam, od kilku tygodni. Nie zwracałam na to uwagi, bo to mała ilość, a nie tak że majtki całe mokre. Nie wiem ile ty tego maszApropo czy wiecie jak rozróżnić sączące sie wody od upławow ? Hmm bo tez mi cos tam pocieka w większej ilości niz zazwyczaj raz na jakis czas i myslalam ze to standardzik w ciąży a niektóre dziewczyny piszą , ze im wody sie sączą .
Słodziak [emoji7]Tak wyglądają poranki moich dzieci [emoji7]
Żeby tak zostało nawet jak się Maja urodzi [emoji23] Zobacz załącznik 877401Zobacz załącznik 877402
Jak by ktoś jeszcze nie wiedział to 10.07 urodziłam mojego syneczka36,4 tydzień, 3450 g, 53 cm
. Wody odeszły za wcześnie i trzeba było wywoływać poród, aby nie doszło do zakażenia.
Ja taką wodnistą wydzieline też mam, od kilku tygodni. Nie zwracałam na to uwagi, bo to mała ilość, a nie tak że majtki całe mokre. Nie wiem ile ty tego masz