Lustysia
Fanka BB :)
Cisza przed burza?Dziewczyny.. ja sie dzis serio czuje cudownie.. az dziwne po ostatnich tygodniach nie?nawet muchy gonilam zeby je zabic..
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cisza przed burza?Dziewczyny.. ja sie dzis serio czuje cudownie.. az dziwne po ostatnich tygodniach nie?nawet muchy gonilam zeby je zabic..
![]()
Co za masakra, to wszystko działo się naprawdę? Takie rodziny żyją jeszcze w Polsce Omg...Widziałaś ten materiał z uwagi? Zobacz
hahaha
Jedna w porządku do pogadania też sierpniowkaChociaż jakieś fajne? Da się pogadać?
Dzień dobryDzieeeń dobry [emoji847]
Jak dobrze że ciąża to taki piękny stan, można sie wyspać do woli [emoji42]
A tak serio, padnę w końcu jak codzinnie bede mieć takie pobudki
Co tam u Was? Wszystkie w dwupakach? Meldować [emoji3]
Dzień dobryja spałam dziś jak zabita że nie słyszałam nawet jak pod blok przyjechała policja i straż [emoji23]
Gratulacje !!! Wszystko dobrze z maluszkiem ? No waga piękna jak na ten tydzień i wzrost - nie wiem czy ja do 40 tyg jakbym chodziła , to czy moja malutka by tyle ważyłaJak by ktoś jeszcze nie wiedział to 10.07 urodziłam mojego syneczka36,4 tydzień, 3450 g, 53 cm
. Wody odeszły za wcześnie i trzeba było wywoływać poród, aby nie doszło do zakażenia.