reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja to w ogole miałam problem z ta data porodu bo położna mi wpisala 22, z usg wychodziło zwykle 19, teraz wyszlo 17, a aplikacja, że 21 [emoji23] oczywiscie wyjdzie kiedy bedzid chcialo, ale wpisalam juz 21 w moje imieniny [emoji16]

U mnie też termin różnie z OM 02.01. A ż USG to 27.12. Lub 30.12. Także termin sam przełom...2018/2019 :)
Z objawami też różnie, piersi już mało dokuczaja ale znów podrosly, mdłości rzadko, senność i zmęczenie, zaparcia, bóle brzucha czasami wogole czasami trochę ciągnie, kuje... W poniedziałek wizyta to podejrze Kruszynke :D bo już czasami to łapie fazy że coś nie tak jest

reklama
Ja to w ogole miałam problem z ta data porodu bo położna mi wpisala 22, z usg wychodziło zwykle 19, teraz wyszlo 17, a aplikacja, że 21 [emoji23] oczywiscie wyjdzie kiedy bedzid chcialo, ale wpisalam juz 21 w moje imieniny [emoji16]
A myślałam że u mnie tylko tak [emoji51] mi przy moich dłuższych cyklach wychodziło 8.01, położna to zignorowała i wpisała 5.01. Na pierwszym USG wyszła młodsza o tydzień niż z OM ale został termin wpisany przez położna. A na genetycznych okazało się że bombelek jest o tydzień większy niż z OM i termin na 30.12 [emoji51]

Do góry