reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

Do mnie dalej nie dociera że tam jest 8cm dziecko (w sumie nie wiem ile ma już cm)[emoji6]a też jak wstanę za szybko czy jakiś gwałtowny ruch wykonam to boli. Wczoraj przesadziłam z jedzeniem i takie wzdęcia miałam że masakra w nocy ciągle czułam...

reklama
Jak coś to Was bede dopisywac, dawajcie dane tylko, ja na kompie to raz dwa. jeszcze 9h w pracy [emoji23]

Do mnie dalej nie dociera że tam jest 8cm dziecko (w sumie nie wiem ile ma już cm)[emoji6]a też jak wstanę za szybko czy jakiś gwałtowny ruch wykonam to boli. Wczoraj przesadziłam z jedzeniem i takie wzdęcia miałam że masakra w nocy ciągle czułam...
Do mnie tez, niby widzialam juz az 5 razy na usg dzidzie, a dalej jakos nie umiem soboe wyobrazic ze ona tam jest!
Ja to z objawow, chyba nie mam nic konkretnego.
Nawet ssanie i mulenie przeszlo, nawet piersi nie bola, lekko czułe tylko.
Jedynie jak wstane za szybko, albo jak kucam i sie podniose to ciemno przed oczami mam. I wlosy mi szybciej rosna [emoji28] wszedzie...
I czesto mam tak, ze chce mi sie siusiu, czuje pełny pecherz, a tam pare kropelek.
Wiec w sumie ciaza marzenie, chyba los mi te 5 lat starań wynagradza.

Do mnie tez, niby widzialam juz az 5 razy na usg dzidzie, a dalej jakos nie umiem soboe wyobrazic ze ona tam jest!
Ja to z objawow, chyba nie mam nic konkretnego.
Nawet ssanie i mulenie przeszlo, nawet piersi nie bola, lekko czułe tylko.
Jedynie jak wstane za szybko, albo jak kucam i sie podniose to ciemno przed oczami mam. I wlosy mi szybciej rosna [emoji28] wszedzie...
I czesto mam tak, ze chce mi sie siusiu, czuje pełny pecherz, a tam pare kropelek.
Wiec w sumie ciaza marzenie, chyba los mi te 5 lat starań wynagradza.
Mi też włosy szybciej rosną... No dopiero co nogi goliłam i dziś nie dowierzałam jak zobaczyłam.

Mdłości, bóle podbrzusza minęły, czasem coś zakuje. Nawet już nie muszę do toalety co 5min [emoji16] jedynie piersi dalej mocno wrażliwe i nabrzmiałe.. i ta otoczka wokół sutków ogromna.
Ogólnie od paru dni mam mega wzrost libido[emoji51]

reklama
Do góry