E
Ewka34
Gość
Skorpion jestes? Raczej pozno jesienneJa w listopadzienasze dzieci też chcą być widocznie zimowe i wcale im się nie spieszy [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skorpion jestes? Raczej pozno jesienneJa w listopadzienasze dzieci też chcą być widocznie zimowe i wcale im się nie spieszy [emoji23]
A moi na szybko wycierają żebym nie widziałaHyhyhyhy moi zawsze sie na mnie patrzai komentuja..
![]()
Skorpion. NiestetySkorpion jestes? Raczej pozno jesiennemoja corcia jest zimowa
ze stycznia
![]()
Ja nie rozważałam[emoji4]idę na łatwiznę [emoji16]A ja tak na rozluźnienie zapytam : czy rozwazalyscie moze stosowanie pieluszek wielorazowych ? Ja wciaz o tym mysle - idea fajna ,ale czy dałabym radę z 3 dzieci i jeszcze takim praniem non stop pieluszek , to nie wiemmoze sprobuje i zobaczymy , jak mi pójdzie. Sam opis co trzeba kupic na start i Jak to sie montuje to na razie dla mnie czarna magia
Strzelec ,druga dekadaSkorpion. Niestetyokropny zodiak
A Ty ?
To mój jak chce mi ciśnienie podnieść apropo porodu to mówi , że przy Natalce dwa razy stękłam i się mała urodziła. A ja mu mówię wtedy że dobrze że to nie on stękał bo by się nie urodziła.Wiecie co, tak mnie naszło... wiem głupia baba ze mniem, jaka stara taka głupia...
Właśnie dotarła do mnie wieść że kuzynka urodziła synkai strasznie mnie wkurza jak słyszę, że jakiś maluch się urodził... nosz kurde, przecież on sam się nie rodzi, to matka musi ducha wyzionąć by wykluć to dziecko
wiem, głupie....
![]()
Moi pojechali na wycieczkę rowerową nad jezioro a ja sama w domu zostałam, robię obiad na jutro. Wstawiłam pranie, może poodkurzam. Potem pewnie znów na drzemce polegnę ale jakoś muszę zrobić cokolwiek bo nieróbstwo źle na mnie działa![]()
I tu się zgadza idealnieStrzelec ,druga dekadaz 6.12
zwariowany i pozytywny..
![]()
A ja tak na rozluźnienie zapytam : czy rozwazalyscie moze stosowanie pieluszek wielorazowych ? Ja wciaz o tym mysle - idea fajna ,ale czy dałabym radę z 3 dzieci i jeszcze takim praniem non stop pieluszek , to nie wiemmoze sprobuje i zobaczymy , jak mi pójdzie. Sam opis co trzeba kupic na start i Jak to sie montuje to na razie dla mnie czarna magia
Nie wiedziałabym czy się śmiać czy być zła [emoji23]To mój jak chce mi ciśnienie podnieść apropo porodu to mówi , że przy Natalce dwa razy stękłam i się mała urodziła. A ja mu mówię wtedy że dobrze że to nie on stękał bo by się nie urodziła.