reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jak kiedyś pisalyscie o bawari to nie wiedziałam że faktycznie taka dobra. W smaku prawie jak prawdziwe piwko. Polecam
IMG_20180717_202439.jpg

Załączniki

• IMG_20180717_202439.jpg
    IMG_20180717_202439.jpg
    134,3 KB · Wyświetleń: 390
Ale uwierz mi że i tak nie mówię wszystkiego co myślę bo wiem że niektóre uznały by to jako moje zdanie , a niektóre zaczęły by się kłócić że nie mam racji i nie moja sprawa ( choć uważam że jeśli ktoś tutaj coś pisze to można o tym mówić.. inaczej by nie pisał [emoji23] ) A on pewnie od początku nie zwracał ci na to uwagi nie ? [emoji39] Bo zauważyłam że jeśli kobieta tak wisi na facecie to on nic nie mówi , jak jest zazdrosna to na początku facet mówi że on to nawet nie chce wychodzić.. a po paru latach się łamie i buntuje i jak już ściągnie się różowe okulary ( tekst vanili120 ) to nagle okazuje się że facet chciał mieć swoje życie, robić względnie co chce ale nie chciał się narażać [emoji39] takie mam obserwacje ale pewnie są też faceci domownicy co serio chcą siedzieć w domu Tez chce do Berlina na koncert [emoji52] na jaki kolwiek [emoji53]Pytałam położnej . Tylko że na moim przykładzie mogę ci powiedzieć.
Ja łapie bakterie i grzyby łatwo , przed ciążą także nawet po stosunku ( mój był badany nawet czy to nie on mnie zaraza ale nie )
Położna mówiła że jeżeli miałabym rodzić naturalnie to lepiej nie ryzykować i nie uprawiać seksu bo mogę złapać bakterie i żeby dziecka przy porodzie nie zarazić. Tylko tak jak mówię to indywidualna sprawa bo ja łatwo łapie świństwa .
I tak w sumie mogę się kochać bo mam mieć cesarskie cięcie a wtedy niby nie zaraza się maleństwa
Tak, Twoje obserwacje u mnie się sprawdzily:p i mam nadzieję,że ten spokój który w sobie znalazłam, pozostanie że mną na dluzej:D że jak przyjdzie i zapyta,czy może wyjść na piwo czy np poinformuje że jedzie w delegacje,a stamtąd zadzwoni,że wychodzą wieczorem na miasto,że będę umiała po prostu być miła. Tak jak być powinno:):):) wiadomo,że będą gorsze dni i będę zadowolona jak zdarzy się,że dwa razy w miesiącu wyjedzie na kilka dni,a ha sama w domu...Ale takie życie,taka praca. Trz4ba nauczyć się z tym żyć.
Teraz jest w sklepie i zadzwonił nawet zapytać czy będę jadła ogórki z chilli:D

Przepraszam,że Was wystraszylam z tym dużym dzieckiem:D jutro z rana mam pierwsze ktg i wizytę to Was poinformuje,czy moja zagrożona ciąża będzie wcześniej rizwiazana:p w piątek kończę 37 tc z terminu USG

Ale uwierz mi że i tak nie mówię wszystkiego co myślę bo wiem że niektóre uznały by to jako moje zdanie , a niektóre zaczęły by się kłócić że nie mam racji i nie moja sprawa ( choć uważam że jeśli ktoś tutaj coś pisze to można o tym mówić.. inaczej by nie pisał [emoji23] ) A on pewnie od początku nie zwracał ci na to uwagi nie ? [emoji39] Bo zauważyłam że jeśli kobieta tak wisi na facecie to on nic nie mówi , jak jest zazdrosna to na początku facet mówi że on to nawet nie chce wychodzić.. a po paru latach się łamie i buntuje i jak już ściągnie się różowe okulary ( tekst vanili120 ) to nagle okazuje się że facet chciał mieć swoje życie, robić względnie co chce ale nie chciał się narażać [emoji39] takie mam obserwacje ale pewnie są też faceci domownicy co serio chcą siedzieć w domu Tez chce do Berlina na koncert [emoji52] na jaki kolwiek [emoji53]Pytałam położnej . Tylko że na moim przykładzie mogę ci powiedzieć.
Ja łapie bakterie i grzyby łatwo , przed ciążą także nawet po stosunku ( mój był badany nawet czy to nie on mnie zaraza ale nie )
Położna mówiła że jeżeli miałabym rodzić naturalnie to lepiej nie ryzykować i nie uprawiać seksu bo mogę złapać bakterie i żeby dziecka przy porodzie nie zarazić. Tylko tak jak mówię to indywidualna sprawa bo ja łatwo łapie świństwa .
I tak w sumie mogę się kochać bo mam mieć cesarskie cięcie a wtedy niby nie zaraza się maleństwa
Ja mam tak samo, z tym że czasami przemilczę jakiś temat na forum [emoji16][emoji16]

Chyba, że synek jeszcze jednak postanowi się obrócić na sam koniec [emoji16]

reklama
Do góry