reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
To i ja się witam po długiej przerwie. Bardzo źle się czułam przez ostatnie tygodnie, totalny brak siły i dużo stresu którego nie chciałam Wam przekazywać. Ale myśle ze już teraz postaram się byc aktywna i pomocna. Przyszły dzisiaj moje wyniki Nifty dziecko zdrowe bez wad genetycznych i będzie dziewczynka :)
Gratulacje! A czy płeć określono na podstawie tych badań?

Kochane a mam pytanko czego nie jesc w ciazy? O czym warto pamietac z waszego doswiadczenia
Ja jem wszystko,jakoś się nie ograniczam. Oczywiście z głową bo zgaga potem albo nie daj Boże zaparcie[emoji23]z raz na tydzień zdarzy się fastfood czasem częściej. Staram się owoce jeść codziennie. Pozwalam sobie na delikatną kawę rano[emoji6]

Kochane a mam pytanko czego nie jesc w ciazy? O czym warto pamietac z waszego doswiadczenia
Ogólnie to można jeść wszystko, oprocz surowego mięsa, ryb i jajek i sera plesniowego chyba, ze jest z mleka pasterowanego. No i unikac wedzinego chyba, ze jest wedzone na gorąco to mozna. Chociaz mamaginekolog zajada łososia wedzonego i mowi ze mozna wg brytyjskich standardow. No i bardzo wazne myc owoce i warzywa [emoji4]

Ja jem wszystko,jakoś się nie ograniczam. Oczywiście z głową bo zgaga potem albo nie daj Boże zaparcie[emoji23]z raz na tydzień zdarzy się fastfood czasem częściej. Staram się owoce jeść codziennie. Pozwalam sobie na delikatną kawę rano[emoji6]
No ja na mala rozpuszczalna tez sobie pozwalam jak mam niskie cisnienie np to troche mi podnosi i glowa nie boli a fast foody jakos nie smakuja mi ani chipsy tak jak uwielbialam tak jakos teraz ble ble hehehe

Ogólnie to można jeść wszystko, oprocz surowego mięsa, ryb i jajek i sera plesniowego chyba, ze jest z mleka pasterowanego. No i unikac wedzinego chyba, ze jest wedzone na gorąco to mozna. Chociaz mamaginekolog zajada łososia wedzonego i mowi ze mozna wg brytyjskich standardow. No i bardzo wazne myc owoce i warzywa [emoji4]
Ryb nie mozna jesc?

reklama
Do góry