G
gosc12
Gość
Haha [emoji23] a weź no zagadaj. Czemu leży, w którym jest tygodniu itpHahaha no wiesz co byłam w łazience wziąć prysznic ale bałam się żeby za mną nie poszła bo tam drzwi na zamek nie da się zamknąć .. :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha [emoji23] a weź no zagadaj. Czemu leży, w którym jest tygodniu itpHahaha no wiesz co byłam w łazience wziąć prysznic ale bałam się żeby za mną nie poszła bo tam drzwi na zamek nie da się zamknąć .. :/
Pij dwa litry wody dziennie i zobacz po tygodniu czy wzrost wagi stanął w miejscu , lub zmalał. Bo często od zatrzymania wody w organizmie tak dużo kg leci w górę.Ciezko stwierdzic czy stopy mam takie spuchniete czy takie grube przez te kg![]()
Hahahahhahahaha [emoji23] ja już bym dzięki Tobie nie zgasiła światła i nie spała [Emoji23] Oliwka nie czytaj tego !!:-*... a w nocy jak bedziesz spala przyjdzie, pochyli sie nad Twoim lozkiem i bedzie Ci sie przygladac [emoji79]
Ja zabiorę córce brata takie do pływaniaJa kupiłam takie kółko [emoji4]ale styropianowe, tylko takie miękkie [emoji16]tak na wszelki wypadek[emoji16]
I mozliwe, ze na krzywej by mi nie wyszlo? A w poprzednich ciazach mialas rozpoznana cukrzyce?Powinnaś się poradzić ginekologa bo to trochę za dużo. Tak może być przy cukrzycy. Ja teraz przytyłam 8kg od poczatku ale w 1 i 2 ciąży w 3cim trymestrze tyłam po 4kg na miesiąc a też się nie objadałam. W 1ciąży przytyłam 20kg w drugiej 22kg i nie wiem od czego to zależy.
O, to może jutro będzie lepiejJa tak wczoraj miałam. Dzisiaj już było rzadziej ☺
Moze faktycznie ostatnio za malo pijePij dwa litry wody dziennie i zobacz po tygodniu czy wzrost wagi stanął w miejscu , lub zmalał. Bo często od zatrzymania wody w organizmie tak dużo kg leci w górę.
Hyhyhyhyhy chyba bym urodzila ze strachu... a w nocy jak bedziesz spala przyjdzie, pochyli sie nad Twoim lozkiem i bedzie Ci sie przygladac [emoji79]
Może jej po prostu kogoś przypominasz? I tak patrzy i patrzy i się zastanawia kogo..Czuje się jak jakaś gwiazda celebrytka każden mój ruch jest śledzonysmarowalam pachy antyperspirantem , twarz kremem po kampaniu to dopiero było widowisko dla niej oczu nie oderwała .. zaraz jeszcze zacznie mi fotki strzelać żeby sobie patrzeć jak już opuszczę tą sale
![]()
O i bardzo dobry pomysł[emoji16]Ja zabiorę córce brata takie do pływania![]()