reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mezul pojechal rano do pracy.. i zasnelam,snilo mi sie moje dziecie.. wszystkim przedstawialam "oto Michalina Gaja.." a ona sobie tak slodko lezala w wozku ❤ pozniej snila mi sie moja praca ze cos tam chcialam sprawdzic i poszlam na magazyn.. na podlodze byla klatka i siedzial sobie tam malutki bialy chomiczek.. przypadkowo go wypuscilam.. tzn zwial mi sukinkot,i go gonilam,szukalam ,az w koncu kupilam nowego,tzn dwa, ktore sie rozmnozyly i mialy mioty.. :/
Meczy mnie to juz.. seks nie wchodzi w gre bo moj jest mega zmeczony po pracy. Poza tym ta glowka malej jest baaardzo nisko z przodu juz i troche sie obawiam.. moze niepotrzebnie.. ale jednak..
Sie smiejemy z mezem ze mala go posluchala,bo mowi do niej zeby jeszcze teraz nie wychodzila,tak do niedzieli bo on musi gazetke zmodyfikowac a jest przy tym co robic i czasu ma bardzo malo :/ ech..

reklama
Ja o 5 wstałam a o 6 znów usnelam i teraz wstałam także luzik, widzę ze raczej towarzystwo mamy dzisiaj wyspane [emoji3]
@Angelika22 super, trzymam kciuki !
@KatiNails sto latek dla synka [emoji512]
Za równy miesiąc, 20.08 mam 2ga rocznice ślubu [emoji873]️ co można kupić mężowi? Czy już urodzenie dziecka będzie wystarczającym prezentem?[emoji3]
Ja na większe okazje zazwyczaj kupuję zegarki, bo mój mąż uwielbia, a samemu szkoda mu wydać kasy :)

Jak twoje dz

Powiedz jak twoje dzieco zareagowaly na pokoje ❤❤❤
Mi sie cos dzieje juz od paru tyg i dupa z tego idzie tylko.. mimo ze szyjki juz nue mam ,maka nisko i blisko.. i co.. :/ juz mnie to wkurza.. chyba zaczne skakac ,albo biegac ,albo brzuch masowac zeby sie rozkrecilo.. :/
Masuj sutki, widzialam na innym forum ze dziewczynie to pomogło:D

Hehe Oki, no właśnie nad tymi skierowaniami w Luxmedzie na podkarpaciu się zastanawiałam bo w Krk dostałam do karty ciąży wykaz badań na konkretne tygodnie (z tym idę do laboratorium) i tu to jest moje skierowanie, lekarz nic mi nie wystawia sama sobie tego pilnuje, a ostatnio w Jarosławiu nie uznali tego za skierowanie i musiałam się na wizytę umawiać żeby skierowanie zostało wypisane :/.
@karkula309 a jak jest u Ciebie? Dostajesz skierowanie na każdej wizycie? Skierowanie musi być wydrukowane czy może mają je w systemie Luxmed po tym jak lekarz je wystawi? Zobacz załącznik 879366Zobacz załącznik 879367
Nie do mnie pytanie, ale też odpowiem. Ja w lux medzie w Katowicach dostałam takie same kartki. Ale mimo to, na każdej wizycie dostaję skierowanie na badania, one są w systemie lux med, nie na kartce :)

reklama
Mezul pojechal rano do pracy.. i zasnelam,snilo mi sie moje dziecie.. wszystkim przedstawialam "oto Michalina Gaja.." a ona sobie tak slodko lezala w wozku [emoji173] pozniej snila mi sie moja praca ze cos tam chcialam sprawdzic i poszlam na magazyn.. na podlodze byla klatka i siedzial sobie tam malutki bialy chomiczek.. przypadkowo go wypuscilam.. tzn zwial mi sukinkot,i go gonilam,szukalam ,az w koncu kupilam nowego,tzn dwa, ktore sie rozmnozyly i mialy mioty.. :/
Meczy mnie to juz.. seks nie wchodzi w gre bo moj jest mega zmeczony po pracy. Poza tym ta glowka malej jest baaardzo nisko z przodu juz i troche sie obawiam.. moze niepotrzebnie.. ale jednak..
Sie smiejemy z mezem ze mala go posluchala,bo mowi do niej zeby jeszcze teraz nie wychodzila,tak do niedzieli bo on musi gazetke zmodyfikowac a jest przy tym co robic i czasu ma bardzo malo :/ ech..
Nie dziwię Ci się. Bo to męczy takie czekanie. Tyle objawów porodowych plus szyjka, rozwarcie... a tu nic więcej się nie dzieje.
Ja mówię właśnie tak, że przez te bóle itp to mógłby się już rodzić, a jak jeszcze nie jego pora i jeszcze chce posiedzieć w brzuchu to niech się bóle uspokoją. Albo w jedną albo w drugą :(
Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. Ja sobie tłumaczę, że z każdym dniem jesteśmy bliżej na pewno [emoji16]

Do góry