E
Ewka34
Gość
Ile czasu masowaliscie?Także przyspiesza wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile czasu masowaliscie?Także przyspiesza wszystko
Chyba to drugie [emoji23]Wiecie co było na sali do produ ...wałek do ciasta taki drewnianytylko po co on tam do wałkowania pleców czy żeby męża walić po głowie jak będzie denerwował ..
![]()
Z 10 min pewnieIle czasu masowaliscie?bo moje chyba jakies nie czule sa :/
Ja robię tak samoMy mieszkamy na górze i też bardzo szybko się mieszkanie nagrzewalo. Jak jest mocne słońce to spuszczam rolety zewnętrzne i siedzę w takim półmroku, żeby aż tak się nie nagrzewalo.
To super jak u was wszystko okNarazie ok już lepiej jak wczoraj wkoncu sama chodzić po malu do łazienki. Teraz sie karmimymalą trochę przymyli pod kranem pupę i głowę bo bo długie włoski to po podudzie trzeba było wkoncu . Położna pokazała jak dbac o pępek i najlepiej żeby dupkę przebywać woda niż chusteczki chemią . Wkoncu ubrałam ja dzisiaj w moje ciuszki i body na 56 jest duuze ..
![]()
Jejku[emoji4]faktycznie klopsik[emoji16]I lekarze mieli rację, ta.znajoma co Wam wczoraj pisałam urodziła Mały 4660![]()
Smok![]()
Dzięki za info. Moja jednak też będzie klops. A powiedz mi rozwiązali wcześniej ciaze czy blisko terminu byłaI lekarze mieli rację, ta.znajoma co Wam wczoraj pisałam urodziła Mały 4660![]()
Smok![]()