Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zjadłam dziś tradycyjnie płatki owsiane z jogurtem na śniadanie i marchewke. Oczywiście już mnie pali zgaga....wrrrr
Trzymam kciuki, odpoczywaj i bądź dobrej myśli.Jestem po badaniu gin kolwjnym I szyjke mam skrocona, ale bez rozwarcia zewnetrznego I na eazje mnie obserwuja![]()
Wiesz każdy organizm inny ja bym się nie sugerowała tylko kalkulatorami z Internetu. Lekarz będzie wiedział najlepiej .@Dusia94 dzięki Tobie i kalkulatorowi wiem, że miałam bmi powyżej 30[emoji32][emoji33]
Ogólnie mam tendencję do tycia, przez większą część mojego życia jestem na jakiś dietach, chudnę, tyję.
Też się boję dużo przytyć, ale chyba nie aż tak dużo tyje?!
Zobaczymy przez ten miesiąc jak mi pójdzie.
@Koka27 mnie to łupie w głowie od 10 dni, walczę z zatokami.
Ale odkąd gin mi pozwolił nasivin stosować jest dużo lepiej.
Ja z zatokami walczylam tuz przed zajsciem w ciaze, wiec wspolczuje, bo wiem jak to jest. Ja wtedy poltora miesiąca na antybiotyku i pobyt w szpitalu Stad tez poznaje, ze moj obecny bol zatokowym nie jest.@Dusia94 dzięki Tobie i kalkulatorowi wiem, że miałam bmi powyżej 30[emoji32][emoji33]
Ogólnie mam tendencję do tycia, przez większą część mojego życia jestem na jakiś dietach, chudnę, tyję.
Też się boję dużo przytyć, ale chyba nie aż tak dużo tyje?!
Zobaczymy przez ten miesiąc jak mi pójdzie.
@Koka27 mnie to łupie w głowie od 10 dni, walczę z zatokami.
Ale odkąd gin mi pozwolił nasivin stosować jest dużo lepiej.
Hej Jadwiga. Fajnie, że napisałaś. Kojarzę Cię z wątku 40tek.Chciałam do Was dołączyć.
Termin mam na 14. 11.2018. Mam juz 40 lat. Będzie to 3 moje dziecko. Mam już syna 13 lat i córkę 1.5 roczku. I przyznam się szczere, że to 3 trochę nas z mężem zaskoczyło. Z córką przez rok nie mogłam zajść w ciążę, a teraz nawet nie wiem jak to się stało. No cóż, życie lubi zaskakiwać.
@Dita_333 do jakiego lekarza chodzisz, bo zdaje się, że jesteśmy z tych samych terenów. Ja Jestem z Kłodzka.
Pozdrawiam Was wszystkie