Meml
Fanka BB :)
Czyli zostawili Cie w szpitalu? Mąż jest z Tobą czy pojechał?Nie juz dawno nie.. probowalam zasnac ale te bol mnie obudzil..
Wymęczysz się z tymi bólami, ale to już naprawdę końcówka :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Czyli zostawili Cie w szpitalu? Mąż jest z Tobą czy pojechał?Nie juz dawno nie.. probowalam zasnac ale te bol mnie obudzil..
No i doczytałamZobaczymy.. bo jak jutro wyjda slabe i nd to w pon wyjde.. :/
Może do rana już Mała będzie na świecieDostalam teraz znow skurcz.. ale juz tak bolesny.. masakra.. boli brzuch i krzyz.. bardzo..
Dzieki@Ewka34 trzymam kciuki!!! Na spokojnie może na dziennej zmianie będzie jakiś lepszy lekarz
Swoją drogą ja sama się obawiam że trafię na niemiły personel...a tak naprawdę to pierwszy raz od niepamiętnych czasów będę miała takie maleństwo na rękach![]()
Hyhy co ty.. czuje ze mnie wypisza.. :/Może do rana już Mała będzie na świecie![]()
Gratuluje kochana ❤❤❤❤❤❤ odpoczywaj [emoji8] super ❤❤❤Nie nadrobię was teraz na pewno .
Ale mam wiadomość
Miałam mało wód pojechałam na IP to zbadać. Faktycznie mało ale powiedzieli że i tak nie przyjmą bo wszędzie strajki i nie mają łóżek . tylko jeszcze zrobi mi ktg i do domu. Na ktg zero skurczy za to tętno małego często i ponad 200.
Powiedzieli że w takim stanie nie wypuszcza bo trzeba to obserwować. Podłączyli pod ktg a za godzinkę ZOSTAŁAM MAMĄ [emoji4]
było cesarskie cięcie , samo w sobie nic złego teraz trochę boli ale bez tragedii. Malutki 2840 , 52 cm 10/10 jednak potem go obserwowali ze względu na gazy dogrzewa się pod lampą . Położne z noworodków mówią że raczej jest dobrze i to często ma miejsce przy dzieciach z CC . Na razie nie jestem w stanie raczej czytać bo muszę zbierać siły . Mały urodził się o 22.40 ale dopiero teraz zebrałam się do napisania