reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@oliwiapatrycja wybaczam. Miałyśmy rodzić razem. [Emoji16] nie no żartuje [emoji9]
Cieszę się , że już jedziecie do domu , to znaczy , że ta bilirubina spadła tak ? Wycaluj aniołka ode mnie ❤️
Tak spadła ale w środę idziemy na kontrolę to sprawdzić :)

reklama
To świetnie , szkoda tam siedzieć , jesli nie ma potrzeby . Juz lepiej pobyć dłużej z facetem , jak jeszcze jest .

No pewnie, bo siedzieć bez potrzeby to po co. Byle by jutro inni lekarze nie robili problemu , że trzy dni muszę siedzieć. Lub co gorsza do terminu :o a potem do wywołania :o w życiu bym się nie zgodziła [emoji16]

Zobacz załącznik 880306 Zobacz załącznik 880307 Zobaczcie - moze to jest do innego wymiaru łóżeczka jak moje , boje sie ze moze spaść w te boki( szczeliny) . Bliźniakom podkladalismy książki pod nogi lozka zeby było pochyło na początku .
Nie widziałam czegoś podobnego wcześniej. Pewnie bym się nie zdecydowała, bo strach o te boki a tez przekombinowac nie ma po co. Chyba , że będzie Ci wygodniej lub będziesz spokojniejsza. Ja nie wiem czemu ma to służyć w ogóle , ciemna jestem :p

Dziewczyny w co ubrać na wyjście dziecko doradzcie. Około 25 stopni ma być. Kurde nie wiem nie chce mi się ani myśleć a mój pasuje żeby już przygotował jakbyśmy faktycznie jutro wyszli
Ja dzisiaj na wypis założyłam body długi rękaw i pospuidzki i cienką czapeczkę . Położna mówiła żeby takim maluszkom zakładac czapeczkę cienka albo opaskę na uszki żeby przykryc :) a i nskrylam pielucha flanelowa

Nie widziałam czegoś podobnego wcześniej. Pewnie bym się nie zdecydowała, bo strach o te boki a tez przekombinowac nie ma po co. Chyba , że będzie Ci wygodniej lub będziesz spokojniejsza. Ja nie wiem czemu ma to służyć w ogóle , ciemna jestem :p
Pewnie chodzi o "śmierć łóżeczkową",że dzieciątko może się przekręcić na brzuch i główką do dołu i udusić, tak samo jak zacząć krztusić ulanym mlekiem. Jak masz podniesione łóżeczko główkę do góry mniejsze ryzyko z krztuszeniem a jak jest taka siatka i przestrzeń,jak się przekręci,to będzie miało powietrze. No,ale to jakiś naprawdę wynalazek,bo ja nigdy wcześniej tego nie widziałam. Zrobię tak jak poprzednio robiłam a to oddam tej koleżance, może komuś innemu się przyda .

reklama
Kochana ja jeszcze nie mam łóżeczka haha chyba dopiero w przyszłym tygodniu wyślą a jeszcze materac muszę kupić. Ubierać będzie mąż z córką jak będę w szpitalu.
No ja właśnie mam zamiar ubrać dopiero jak ze szpitala wrócę [emoji14] bo ja to tylko prześcieradło w sumie, bo chcę żeby spał w rożku/otulaczu na początku :)

Do góry