reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Witam nową mamę [emoji1] obecnie mieszkam w Limerick. Będę mieć w poniedziałek wizytę w szpitalu. Dobrze, że jesteś pod opieką. Syn trochę się babcią nacieszy [emoji846] sam szpital jest stary, za to położne i lekarze bardzo mili.Jaka ona jest śliczna [emoji7][emoji7] jeszcze trochę i już nie będzie taka żółta.Super pomysł z tym folderem [emoji846]

Ewka34 uwielbiam jaszczurki. Kiedyś miałam kameleona i żółwie stepowe.

Zanka to trochę się CC przyspieszy [emoji4]

Do mnie wczoraj przyszedł basen do porodu i będę w domu próbować porodu domowego. Sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądać.

Ciekawe, która się zdecyduje rodzić w zaćmienie księżyca? [emoji16] Klaudia, może Twoja Alicja się zdecyduje? [emoji6]
Oj nie liczyłabym na to :D ale może się zechce przywitać z rodzicami w końcu ten nasz maluszek ❤️

Dostalam skierowanie na Cc na 13.08
Sporo osób ma wyznaczony 13.08, jako godzinę zero[emoji16]
Będę trzymać kciuki mam nadzieję ze po rozwiązaniu jeszxze się spiszemy i wymienimy doświadczenia. Ja też wszystko chce zrobić żeby karmić bo jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to myślę ze dam radę. Boję się tylko jeśli np. Będzie nagły krwotok przy cesarce to czy będę mieć mleko i tylko tyle bo tutaj będą przystawuac maleństwo do piersi jeśli będę chciała zresztą mąż będzie przy mnie cały czas to obstawa będzie. ;)
Jak będziesz miała ochotę to się dopisz do naszej listy[emoji4] W głównym wątku jest[emoji16]
I jeszcze @oliwiapatrycja czy jakoś tak miała nasza kobitka co już w domku z córcia :)
karkula309 jeszcze [emoji4]
Pozdrawiamy wszystkie ciocie <3
Dzisiaj bylismy na kontroli w przychodni , mała już waży prawie 30 dag więcej od wyjścia ze szpitala , jutro kończymy tydzień :)Zobacz załącznik 881353 Zobacz załącznik 881354
Cudna jest[emoji16]i wydaje się taka maleńka[emoji7]

Może dlatego nic sie nie zaczęło bo leżalaś zamiast szaleć po domu :p
Pewnie nie na każdego te burze działają, ale podobno wtedy zmienia się ciśnienie i dlatego wody mogą łatwiej odejść. A polożna mówiła to na podstawie swojego doświadczenia, że po burzy mają więcej porodów niż w inne dni ;)
Przypomnialo mi sie ze wtedy gdy trafilam do szpitala tez byla pelnia [emoji23][emoji23][emoji23]

U nas tez masakra, w słońcu pewnei tez tyle będzie.. wróciłam z pieskiem i ledwo zipie. Jeszcze tak jak szlam to dziwnie z 3 razy mnie przeszył ból na dół az się wystraszyłam i do domu szybko. Prysznic chłodny i leżę i umieram
U mnie tyle w cieniu, w sloncu nawet nie chce myslec ile... Jedyne wyjście to nie wychodzenie spod zimnego prysznica :D

reklama
U nas tez masakra, w słońcu pewnei tez tyle będzie.. wróciłam z pieskiem i ledwo zipie. Jeszcze tak jak szlam to dziwnie z 3 razy mnie przeszył ból na dół az się wystraszyłam i do domu szybko. Prysznic chłodny i leżę i umieram

Ja już dzisiaj 3 razy prysznic brałam bo umieram a nigdzie wychodzić nie muszę. Mąż zawiózł i odbierze córkę z przedszkola :) liczę na deszcz co go zapowiadali e nic z tego chyba. W nocy widziałam ma być 20 st także też gorąco.
Jeśli kiedykolwiek będę się decydowała na 3 dziecko to celuje w zimę :p

Do góry