reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Dobry wieczór kochane a wiec już jutro idę na bete zobaczę jak tam moje maluszki , mam mały problem bo od wczorajszej nocy boli mnie jajnik prawy co jakiś czas , i boje się ,ze może być ciąża pozamaciczna ale trzymam te myśli z dala od siebie , mam nadzieje,ze boli dlatego ,ze za pare dni powinna być @ i coś mu odwala, boje się jak diabli ale nie mogę wytrzymać i robię już jutro to będzie 8dzien myślicie ze powinno już coś wyjść ??? ;)

reklama
Haha jakbym widziała siebie w wannie, tym razem przed wizytą u lekarza mąż weźmie czynny udział w depilacji bo golenie na oślep strasznie męczy:-D

Czytamy te same książki, właśnie kończę ,,Perską zazdrość,, :tak:

Ja też, ja też! :-D wciąga cholerstwo hih 3 i 4 część zarezerwowana, czekam na swoją kolej w bibliotece :p ale już mam na biurku "Jestem żoną szejka" i "Byłam służącą w arabskich pałacach".

Dobry wieczór kochane a wiec już jutro idę na bete zobaczę jak tam moje maluszki , mam mały problem bo od wczorajszej nocy boli mnie jajnik prawy co jakiś czas , i boje się ,ze może być ciąża pozamaciczna ale trzymam te myśli z dala od siebie , mam nadzieje,ze boli dlatego ,ze za pare dni powinna być @ i coś mu odwala, boje się jak diabli ale nie mogę wytrzymać i robię już jutro to będzie 8dzien myślicie ze powinno już coś wyjść ??? ;)
Ja robilam 9 dnia dwudniowych i na tedcie byla juz 2 kreska

reklama
Nie wiem czy czytałaś wyszła nowa część w sumie niedawno "Arabski syn", już nie mogę się doczekać kiedy dorwę się do niej, żeby poznać dalsze losy Darii heh :-D chyba na żadna część nie byłam taka napalona :p
Przeczytałam wszystkie książki o losach dari o nowej też czytałam, przy mojej dwójce muszę wygospodarować czas na to nowa część [emoji2] ale kiedy [emoji85]

Do góry