piorunem
Fanka BB :)
Hej dziewczynki ja już po usg w brzuszku 1 mała zdrowa sztuka z bijacym szybciutko serduszkiem proszę was trzymajcie mocno kciuki aby tym razem było wszystko dobrze
Super! Trzymam kciuki najmocniej jak się da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczynki ja już po usg w brzuszku 1 mała zdrowa sztuka z bijacym szybciutko serduszkiem proszę was trzymajcie mocno kciuki aby tym razem było wszystko dobrze
Ciekawy, ale nie ma pałąka i musisz przetestować jak te koła będą się sprawować.Co myślicie o tym wózku? Nie oglądałam na żywo ;p
Link do: Kiddy Evostar Light 1 - Grey Melange Edition - lekki, indywidualizowany, kompaktowy, wielofunkcyjny wózek 2w1 z opcją 3w1
Dziewczyny ważne pytanie. Jakie macie długości Szyjek?
Wydaje się solidny choć sama ssie z takim nie spotkałam ani w sklepie ani nic bo w sklepach to wózki do max 1600 zl i nic innego nie uswiadczysz...
Ciekawy, ale nie ma pałąka i musisz przetestować jak te koła będą się sprawować.
Wydaje się solidny choć sama ssie z takim nie spotkałam ani w sklepie ani nic bo w sklepach to wózki do max 1600 zl i nic innego nie uswiadczysz...
Na to też zwróciłam uwagę... i na podnóżek, ale wszędzie jest napisane, że regulowany... tylko nigdzie nie mogę znaleźć jak to wygląda. Próbowałam znaleźć czy pałąk da się dokupić, ale też nie snalazłam...
premiera w Polsce była w kwietniu 2018, wiec za dużo na jego tema nie ma ;(
Nie wiem. Wystarczy mi że mój gin po badaniu mówi " tutaj jest wszystko w porządku idziemy na usg zobaczyć dzidziusia"Dziewczyny ważne pytanie. Jakie macie długości Szyjek?