reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

Ja już po wizycie, będzie chłopczyk :) wszystko jest w porządku, waży już 200g także bardzo się cieszę że wszystko ok ;)

Gratuluję [emoji170] super wieści :-)

No to fakt, niektore położne są swinie. Moja przyjacoilka rodzila w Bytomoi w takim szpitalu z szeroka patologia ciazy i oddzialem wczesniakow i to co mi opowoadala to ludzkie pojecie przechodzi. Na szczescie ona nie miala zadnych wiekszych komplilacji, ale i tak ja strasznie potraktowali, jeszczd miala wtedy 19 lat i dopiero jak typowa gowniare co w ciaze zaszla to teraz cierp i zobacz co to seks robi. Dlatego jak bedzie taka mozliwosc to chce ta swoja polozna, wlasnie dla wlasnego komfortu psychicznego. 500zl mnie nie zbawi, a wiem ze bedzie fajna babeczka.Moze byc super szpital, a akurat jedna wredna małpa i już wystarczy.

Właśnie to jest najgorsze, nigdy nie wiesz.na kogo trafisz jak nie wynajmiesz :/

Hej hej hej
Ja już po wizycie i pipi jak nic widać, więc jestem w domu [emoji6]

Zobacz załącznik 882986Zobacz załącznik 882987

Niunia zdrowa i od głowy do pupy ma 12.5cm. Lekarz mój mówił, że już mierzy się z nogami, ale tak się Maluch ułożył, że było cieżko. Ale nogi są i ręce, widziałam [emoji12]

Gratuluję[emoji175] piękne zdjęcia :-)

@Stelka38 Naprawdę poszukaj innego lekarza.. trzymam kciuki, że byś znalazła kogoś sensownego

Co do lewatywy, jeśli będę miała taką możliwość i czas to.o nią poproszę.

Wczoraj zaczęłam czytać a dzisiaj skończyłam. Bardzo wciągająca książka, dobrze napisana i rewelacyjnie się ją czyta (Zanim się pojawiłeś). Trochę sobie popłakałam i nie mogłam się uspokoić ;) muszę sobie kupić jeszcze jakieś książki tej autorki i czytać póki mam na to czas :D
Dzisiaj cały dzień w domu, nie licząc wyjścia na zakupy. Taka gorączka, że aż robiło mi się słabo. Uff.. jutro ma być kulminacją upałów u mnie..

reklama
Gratuluję [emoji170] super wieści :-)

Właśnie to jest najgorsze, nigdy nie wiesz.na kogo trafisz jak nie wynajmiesz :/

Gratuluję[emoji175] piękne zdjęcia :-)

@Stelka38 Naprawdę poszukaj innego lekarza.. trzymam kciuki, że byś znalazła kogoś sensownego

Co do lewatywy, jeśli będę miała taką możliwość i czas to.o nią poproszę.

Wczoraj zaczęłam czytać a dzisiaj skończyłam. Bardzo wciągająca książka, dobrze napisana i rewelacyjnie się ją czyta (Zanim się pojawiłeś). Trochę sobie popłakałam i nie mogłam się uspokoić ;) muszę sobie kupić jeszcze jakieś książki tej autorki i czytać póki mam na to czas :D
Dzisiaj cały dzień w domu, nie licząc wyjścia na zakupy. Taka gorączka, że aż robiło mi się słabo. Uff.. jutro ma być kulminacją upałów u mnie..
Ta historia ma jeszcze dwie części "Kiedy odszedłeś" i swieżo z tego roku "Moje serce w dwóch światach";)

Szczęśliwe Mamusie Styczniowe [emoji4]

[emoji110][emoji110][emoji110]za wizyty:

31.07:
@marzenka1810 wizyta 12:15,
@Lilli1234 wizyta 11:00
@Kokoszka356 wizyta 18:40,
@martag86 połówkowe 15:20,
@Misza95 wizyta 20:00
@AniaWaa wizyta

01.08 - @reqiem wizyta
02.08 - @Tasza wizyta
03.08 - @kropka4x4 wizyta, @Camilla29love wizyta
06.08 - @martag86 wizyta
07.08 @justys0702 wizyta
09.08 @Asiula86 wizyta
08.08 - @olakaczmarek7 wizyta, @Justyna16235 wizyta
10.08 - @arielka94 wizyta, @Aneta15 wizyta
13.08 - @Zuzanka1402 - wizyta, @Inka91 wizyta
14.08 - @violetta.sc wizyta, @bojąca wizyta
16.08 - @olakaczmarek7 połówkowe, @Kicia_83 wizyta @Olusiaczek19 wizyta @Anga79 połówkowe
20.08 - @MojrAnka połówkowe, @paulenka91 połówkowe, @Dariana wizyta
21.08 - @eulalia83 połówkowe, @asiaxkk wizyta
22.08 - @Talka92 wizyta, @Asia92 wizyta, @alla31 wizyta
23.08 - @Misza95 połówkowe, @Kokoszka356 połówkowe
27.08 - @Zuzanka1402 połówkowe
28.08 - @asiaxkk połówkowe, @Asia92 połówkowe
29.08 - @Talka92 połówkowe + URODZINY!
30.08 - @Asiula86 wizyta, @perell wizyta
31.08 - @Lilli1234 wizyta,
04.09 - @bojąca połówkowe
20.09 - @Asiula86 połówkowe
25.09 - @kropka4x4 połówkowe

Piszcie swoje wizyty to dopisze do kalendarza [emoji4]

Link do: Styczniówki 2019r.

Link do naszej tabelki, dopisujcie sie , a jak ktos ma problem to dajcie dane, to Was dopisze.

Wow dzisiaj to dopiero kciuki będą aż sinieć tyle wizyt [emoji4] czekamy na dobre informacje i piękne fotki, a szczególnie na relacje z pierwszego połówkowego. Miłego dzionka Mamuśki [emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj miałam kiepską noc. Bolał mnie brzuch i już sama nie wiedziałam czy to jelita czy coś nie tak z dzidzią, taki dziwny ból, czasami ciężko to rozróżnić. Jeszcze mi sie śniły jakieś głupoty, że krwawie i jade na badania, ale tam kolejka i musze zapłacić 70zł, a ja ich nie miałam przy sobie i w ogóle nie dość, że w śnie się stresowałam to budze sie, a mnie serio ten brzuch boli. Jedynie w pozycji pół siedzącej było ok, a na leżąco masakra. Ale to chyba wina jakieś zaparcia bo w końcu udało się coś [emoji90] i przeszło. Dobrze, że jutro wizyta [emoji849] ale jestem niewyspana okrutnie.

Szczęśliwe Mamusie Styczniowe [emoji4]

[emoji110][emoji110][emoji110]za wizyty:

31.07:
@marzenka1810 wizyta,
@Lilli1234 wizyta
@Kokoszka356 wizyta,
@martag86 połówkowe,
@Misza95 wizyta,
@AniaWaa wizyta

01.08 - @reqiem wizyta
02.08 - @Tasza wizyta
03.08 - @kropka4x4 wizyta, @Camilla29love wizyta
06.08 - @martag86 wizyta
07.08 @justys0702 wizyta
09.08 @Asiula86 wizyta
08.08 - @olakaczmarek7 wizyta, @Justyna16235
10.08 - @arielka94 wizyta
13.08 - @Zuzanka1402 - wizyta, @Inka91 wizyta
14.08 - @violetta.sc wizyta, @bojąca wizyta
16.08 - @olakaczmarek7 połówkowe, @Kicia_83 wizyta @Olusiaczek19 wizyta @Anga79 połówkowe
20.08 - @MojrAnka połówkowe, @paulenka91 połówkowe, @Dariana wizyta
21.08 - @eulalia83 połówkowe, @asiaxkk wizyta
22.08 - @Talka92 wizyta, @Asia92 wizyta
23.08 - @Misza95 połówkowe
27.08 - @Zuzanka1402 połówkowe
28.08 - @asiaxkk połówkowe, @Asia92 połówkowe
29.08 - @Talka92 połówkowe + URODZINY!
30.08 - @Asiula86 wizyta, @perell wizyta
31.08 - @Lilli1234 wizyta,
04.09 - @bojąca połówkowe
20.09 - @Asiula86 połówkowe
25.09 - @kropka4x4 połówkowe

Piszcie swoje wizyty to dopisze do kalendarza [emoji4]

Link do: Styczniówki 2019r.

Link do naszej tabelki, dopisujcie sie , a jak ktos ma problem to dajcie dane, to Was dopisze.

Wow dzisiaj to dopiero kciuki będą aż sinieć tyle wizyt [emoji4] czekamy na dobre informacje i piękne fotki, a szczególnie na relacje z pierwszego połówkowego. Miłego dzionka Mamuśki [emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
To już dziś mam polowkowe [emoji44] ale to zleciało w sumie mam dopiero 18+0...ale moja gin tak mnie umowila, a mój Kruszynek zawsze większy trochę z USG niż wychodzi z OM.(ciekawe czy się potwierdzi chłopak? Może wkoncu coś mu kupię bo ciągle jakoś boję się "juz" kupować... A mój M zaczyna dziś remonty, narazie salon i kuchnie ale bałagan w całym domu będzie. Ale jak się potwierdzi płeć to chyba pomyślę o pokoju maluszka powoli [emoji4][emoji4])

stresa już mam a wizyta dopiero 15.20 [emoji53]

Wow, no rzeczywiście dużo dziś wizyt.
Wszystkim życzę udanych wizyt[emoji106][emoji106][emoji106]
Ja też dziś niewyspana o 4 obudził mnie jakiś szczekajacy pies i tak do 5 a później mój kot postanowił nie spać i lazila po sypialni. Znowu upał, już sił brakuje. Zupełnie nie do zycia jestem przy takich temp.

@reqiem ale Ci się naśnilo, ale cały czas nam jakieś obawy po głowie chodzą i w snach to też widać.

Spokojnego dnia dla wszystkich[emoji3]

reklama
Ja dzisiaj miałam kiepską noc. Bolał mnie brzuch i już sama nie wiedziałam czy to jelita czy coś nie tak z dzidzią, taki dziwny ból, czasami ciężko to rozróżnić. Jeszcze mi sie śniły jakieś głupoty, że krwawie i jade na badania, ale tam kolejka i musze zapłacić 70zł, a ja ich nie miałam przy sobie i w ogóle nie dość, że w śnie się stresowałam to budze sie, a mnie serio ten brzuch boli. Jedynie w pozycji pół siedzącej było ok, a na leżąco masakra. Ale to chyba wina jakieś zaparcia bo w końcu udało się coś [emoji90] i przeszło. Dobrze, że jutro wizyta [emoji849] ale jestem niewyspana okrutnie.
Ja od początku ciąży muszę pilnować co jem mam problem z jelitami,kiedyś jak zjadłam winogrono to myślałam że będę jechać na Ip bolało mnie podbrzusze i promieniowaniało aż do kręgosłupa zaczęło się koło 18 a skończyło nad ranem ...też taki dziwny ból ,przestraszyłam się że to jakieś skurcze ani siedzieć ani leżeć, dzwoniłam wtedy do lekarza i opowiedziałam mu to powiedział że jelita tak się objawiają ,od tamtej pory już tak nie przesadzam z jedzeniem a winogrono omijam szerokim łukiem [emoji23]

Do góry