reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem czy będziesz miała pobierana krew po godzinie i po dwóch czy tylko raz, ale będziesz głodna :-) i to tylko w sumie przez to może się zrobić słabo. Ja w ciąży jem co 2-3 godziny, bo inaczej aż mi niedobrze heh
Mi co dwie godziny mój żołądek podpowiada, że jest puściutki i trzeba go napełnić do syta :o:D a krew mam mieć pobraną dopiero po dwóch godzinach od wypicia glukozy :yes:

Ja mam trochę tak jakby mnie stado os ukąsiło...
No ale co poradzę... o tej porze to off w torebce jak flakonik perfum - zawsze musi być :p :) :D
A ja wam powiem ze mnie pierwszy raz wlasnie jak jestem w ciazy zaden komar nie dziabie ;)
Chyba mam tak chemiczna krew od lekow ze sie nie zblizaja :)
A zawsze bylam pogryziona na maksa

Może to dziwnie zabrzmi ale ja kocham zapach nowych książek :o ale główną rolę odgrywa oczywiście jej treść,.żeby nie było. Jak tam kochana sobie radzisz w te upały. Bo ja już nie ogarniam, jutro w końcu jadę na badanie krzywej cukrowej. Strach się bać. Chodzą plotki, że omdlenia się zdarzały po wypiciu glukozy o_O:o
Mi się słabo robiło i strasznie duszno. A nie bylo takich upałów jak robilam. wystawił mi wentylator zebym nie zjechala im. ale każdy inaczej znosi glukoze. pojedź rano raniutko i wybierz miejsce gdzie napewno jest klimatyzacja. Będzie dobrze :)

Właśnie odebrałam jej wyniki krwi i są bardzo kiepskie nie wiadomo czy ja dopuszcza do 3 chemioterapii. Dzisiaj w nocy jedziemy do Bydgoszczy na konsultacje bo ponoć maja najlepsza onkologie w kraju i nowatorskie techniki zobaczymy co nam powiedzą, co nowego zaproponują... do tego mamie psychika całkiem wysiadła. Cały czas płacze...
Jakie wyniki ma zle robila juz jakies pierwsze obrazowe ?
Czy narazie wyniki z krwi sie pogarszaja ?
Ma neutropenie jesli tak to dostanie granulocyty czyli np accofil na polepszenie wynikow

reklama
Mi się słabo robiło i strasznie duszno. A nie bylo takich upałów jak robilam. wystawił mi wentylator zebym nie zjechala im. ale każdy inaczej znosi glukoze. pojedź rano raniutko i wybierz miejsce gdzie napewno jest klimatyzacja. Będzie dobrze :)
Właśnie labo otwierają o 7:00 będę na pewno dużo przed czasem, kurczę tylko tam zwykle tak duszno jak cholera jest i bez glukozy poty mnie oblewają haha obym nie odpłynęła jak moja koleżanka :D

Do góry