reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja niestety po przejściach nawet wozek planuje po porodzie kupic,ale w przesądy nie wierze
Tez mam sporo niewiadomych w tej ciąży, czekam jeszcze do jednego usg (ok tydzień) czy będzie serduszko, jak będzie to zamawiam (w sumie jakieś kosmetyki, leki, gadżety, pościel i kokon, bo materiały tutaj mi się nie podobają), ale tez się boje, ze później w razie co to będę się na to wszystko „gapiła”...

Z innej beczki, dziewczyny, zaczęlyscie już jakieś zakupy? Ja chce trochę rzeczy z Polski, a mój jedyny wyjazd przed porodem będzie we wrześniu i się boje, ze zapesze robiąc już zamówienia, no ale muszę... :(
Jak musisz kupic wyprawke wczesniej, to kupuj :)
Ja nie mam nic do wczesniejszych zakupow, choc sama nigdy nie mialam na to parcia. Zawsze wszystko kupowalam 4-2 tyg przed porodem :)

Powiedzieć wam coś??? Wózek już mamy, nie mogłam takiej okazji przegapić i już jest [emoji4] ciuszki i inne rzeczy będę załatwiać później
Mimo tego, ze nie planuje używać smoczków, to kupiłam komplet już jak zaczęliśmy się starać o dziecko :D chciałam mieć jakiś „talizman” xd jestem z tych niecierpliwych, co chcą wszystko na już i pewnie gdyby nie problemy z krwawieniem itp to mogłabym mieć już pokój urządzony :p

Powiedzieć wam coś??? Wózek już mamy, nie mogłam takiej okazji przegapić i już jest [emoji4] ciuszki i inne rzeczy będę załatwiać później
No ja wozek i lozeczko tez juz mam, bo bedzie po najmlodszej ;)
Ubranka zalezy dla jakiej plci - dla dziewczynki mam wszystko, dla chlopca trzebaby kupic kilka rzeczy :)

W samochodzie czeka, żeby ktoś ją przeniósł [emoji23][emoji23][emoji23] do marca mamy czas wypakować
Ogólnie jest wszystko, gondola, materacyk dodatkowy, gondola podnoszona, żeby dziecko mogło świat oglądać, spacerówka rozkładana na płasko i fotelik z adapterami i systemem isofix [emoji6] plus dodatkowe pierdoły potrzebne do wózka... A wszystko w skórze, więc czyszczenie też łatwe

reklama
Ja nie kupuje tez wzglad na męża ,bo moj to dopiero przezywalby , jak z synem kupiłam ciuszki to juz biadolil,ze coś sie stanie,ale faktycznie jak sie coś stanie to nie jest przyjemnie miec rzeczy

A tak na temat upałów, takie temp, a szef stwierdzil,ze na hali na bank nie ma więcej niz 28 stopni [emoji23] a jest z 40 i wody nie daje od trzech lat jakos tragedia.

Do góry