reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Sorry, że tak zaspamowałam tymi zdjęciami, ale niechcący dodałam kilka razy jedną wiadomość i teraz nie wiem jak to skasować.

reklama
Delicious- posłuchałam się Ciebie, zrobiłam test przed chwilą.

Kreska się nie pojawiała, ale minęła chwila i jest!!!!!! Cień cienia, ale jest!!! Mam tez drugi to jutro z porannego moczu zrobię drugi!!!!!! Ale się cieszę !!!!!

Oo superancko , położyłam się na trochę a tu takie cudowne wiadomości :D
No wspaniale kochana, w końcu musiało się coś pokazać po tych Twoich objawach ;*

Jeszcze co do suplementów, to polecam stosować te jednoskładnikowe, bo wieloskładnikowe się bardzo źle przyswajają. Ze szczepieniami też uważam, że szczepienie dzieci w 1 dobie życia, nie wiedząc czy ich układ immunologiczny jest sprawny to masakra. A jeszcze większa szczepić się w ciąży, co sporo lekarzy poleca ;/ Ale wiadomo szczepić na niektóre choroby trzeba, tylko z głową :)

Jeszcze co do suplementów, to polecam stosować te jednoskładnikowe, bo wieloskładnikowe się bardzo źle przyswajają. Ze szczepieniami też uważam, że szczepienie dzieci w 1 dobie życia, nie wiedząc czy ich układ immunologiczny jest sprawny to masakra. A jeszcze większa szczepić się w ciąży, co sporo lekarzy poleca ;/ Ale wiadomo szczepić na niektóre choroby trzeba, tylko z głową :)

A jak to jest z tym szczepieniem w 1 dobie ? ma się na to jakiś wpływ ? można powiedzieć że nie chce się swojego dziecka zaszczepić ? i co się dzieje jeśli się nie zaszczepi ?

Kurcze tak mnie dziś prawa skroń boli i prawa gałka oczna i nie wiem o co chodzi, położyłam się na trochę i dalej boli - to na pewno nie objaw ciążowy , więc zaczęłam się martwić :/

U mnie migrena full wypas. Głowa mi pęknie chyba, leżę z mokrą szmatką. Jadę w piątek na betę chyba. Kupiłam dwa opakowania bobo testu, tego o czułości 10. W dniu miesiączki wyszła blada kreska, w zasadzie cień cienia a dziś stwierdziłam że zrobię ten drugi. I nie wyszło totalnie nic. Zaznaczam że okresu brak, trzy dni po terminie cycki bolą i sikam jak najęta.

A jak to jest z tym szczepieniem w 1 dobie ? ma się na to jakiś wpływ ? można powiedzieć że nie chce się swojego dziecka zaszczepić ? i co się dzieje jeśli się nie zaszczepi ?
Można nie wyrazić zgody i wtedy nie zaszczepią, powinno się wtedy na własną rękę zaczepić za jakiś czas.

reklama
Kurcze, ale ciężko Was teraz nadrobić! A trochę mnie tu nie było...

Przede wszystkim gratuluję wszystkim nowym mamom i witam je serdecznie!

No i mam nowinę. Umówiłam się na pierwszą wizytę, ale dopiero 20 sierpnia. Wcześniej się podobno nie dało... A to już będzie u mnie 9 tydzień i nie wiem czy nie powinnam wcześniej iść...

Do góry