miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Super. Dużo tegoja nie dostałam nawet ulotki [emoji16]
Co za prosiaki [emoji849][emoji849]chamstwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. Dużo tegoja nie dostałam nawet ulotki [emoji16]
Spodenki na pewno trzeba, tak mowila położna przy noworodku i skarpetki, czapeczka albo opaska żeby uszka były przykryte, koszulka z długim rękawkiem i tyle. Na wszelki wypadek tetra, tak mówię jak mi położna mowila.
Kochana mi dwa dni nic nie leciało. Nawet kroplaNo krwawi, ale ja już np od soboty do dziś to już tylko lekkie małe plamki i to takie mniej czerwone czyli już ustaje plamienie. I teraz po przemyciu i wypielęgnowaniu wszystkiego nie założyłam do tyć majtek nic żeby przewietrzyć tam ta ranę![]()
No u mnie dziś 4 dzień i już prawie nic nie leci. Ale mój organizm ogólnie chyba szybko się regeneruje, bo po łyżeczkowaniu w ten sam dzień po 2 h wyszłam ze szpitala i nic prawie nie krwawiło mi. A tez był dosyć poważny zabieg ginekologiczny z krokiem związany![]()
Ja też daję małemu tak często jak chce, do tego smaruję brodawki maltanem i swoim mleczkiem i wietrzę. I brodawki mnie nie bolą już![]()
Po lyzevzkowaniu miałaś cała macie mechanicznie przez lekarza wyczyszczona. Tutaj po SN ona sama się oczyszcza :*No krwawi, ale ja już np od soboty do dziś to już tylko lekkie małe plamki i to takie mniej czerwone czyli już ustaje plamienie. I teraz po przemyciu i wypielęgnowaniu wszystkiego nie założyłam do tyć majtek nic żeby przewietrzyć tam ta ranę![]()
No u mnie dziś 4 dzień i już prawie nic nie leci. Ale mój organizm ogólnie chyba szybko się regeneruje, bo po łyżeczkowaniu w ten sam dzień po 2 h wyszłam ze szpitala i nic prawie nie krwawiło mi. A tez był dosyć poważny zabieg ginekologiczny z krokiem związany![]()
Ja już z 5 paczek tych za grosz złuzylam [emoji23] Zaraz idę po dwie kolejne [emoji16]Ja narazie kochana miałam ta paczkę 22 szt z pampersa z rossmana co dostawałyśmy wszystkie za 1 gr jea tak to nie wiem, ale na pewno musza być zerówki z rożny firm, najpewniej w rossmanie?
![]()
W Rossmann paczka Pampers rozmiar 0 (30szt) 19.99 zł.Ja już z 5 paczek tych za grosz złuzylam [emoji23] Zaraz idę po dwie kolejne [emoji16]
Kutwa masakra [emoji23]@KatiNails Jak przy menopauzie [emoji23][emoji23]
Karolina, ty uważaj i obserwuj. Przez 2tyg powinno lecieć raz więcej raz mniej. Do 6tyg też jeszcze leci ale to zależy od organizmu. Ja po drugiej cesarce też byłam zadowolona, że po 5-6dniach już prawie nie leciało. 7dnia po porodzie byłam zdjąć szwy u położnej, powiedziałam jej, że odchody już prawie nie lecą, zapisala mnie szybko do ginekologa, sprawdził ręcznie i na usg i rzeczywiście odchody się zatrzymały. Dostałam leki, wzięłam 1tabletkę i jak chlusnęło to do dziś pamiętam.No krwawi, ale ja już np od soboty do dziś to już tylko lekkie małe plamki i to takie mniej czerwone czyli już ustaje plamienie. I teraz po przemyciu i wypielęgnowaniu wszystkiego nie założyłam do tyć majtek nic żeby przewietrzyć tam ta ranę![]()