Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszystkiego dobrego dla WasBoziutku mój lekarz dokładnie nie mówi jaka pepowina. Sprawdza przepływy i mówi, że ok wiec ja nie dopytuje. Chyba im mniej jestem świadoma tych wszystkich niebezpieczeństw tym lepiej.. stąd też moje rzadkie udzielanie się. Dziewczyny ja raczej w ogóle zrezygnuje z udzielania się. Chciałabym tym razem spróbować ciążę przeżyć spokojnie i bez niepotrzebnych stresów (a jestem podatna).
Życzę wszystkim cudownego i spokojnego czasu
Super wieściJa juz po usg nt. Wszystko wygląda ok. Przezierność 1,7, kość nosowa jest. Serce 164 /min. Ma 6,5 cm. :-) Płeć niewidoczna. Teraz czekamy tydzień na wyniki krwi.Zobacz załącznik 886151
RewelacjaJa juz po usg nt. Wszystko wygląda ok. Przezierność 1,7, kość nosowa jest. Serce 164 /min. Ma 6,5 cm. :-) Płeć niewidoczna. Teraz czekamy tydzień na wyniki krwi.Zobacz załącznik 886151
Ja juz po usg nt. Wszystko wygląda ok. Przezierność 1,7, kość nosowa jest. Serce 164 /min. Ma 6,5 cm. :-) Płeć niewidoczna. Teraz czekamy tydzień na wyniki krwi.Zobacz załącznik 886151
Super :-)Ja juz po usg nt. Wszystko wygląda ok. Przezierność 1,7, kość nosowa jest. Serce 164 /min. Ma 6,5 cm. :-) Płeć niewidoczna. Teraz czekamy tydzień na wyniki krwi.Zobacz załącznik 886151
Niewidoczna w sensie dzieć się tak odwracał, że nijak nie dało się podejrzeć. Ale ja i tak wolę poczekać na później. Będzie pewniej.Ale jak to niewidoczna? Ktory tydzien?
GratulacjeJa juz po usg nt. Wszystko wygląda ok. Przezierność 1,7, kość nosowa jest. Serce 164 /min. Ma 6,5 cm. :-) Płeć niewidoczna. Teraz czekamy tydzień na wyniki krwi.Zobacz załącznik 886151