Vanilia120
Fanka BB :)
Od tego leżenia tutaj to tylko skurcze mi się zatrzymały 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi popękały naczynka .. strach było w lustro spojrzećTez tak mialam.. a jak mi sie udalo to myslalam ze mi oczy wyjda.. nie mialam sily jej wyprzec..
4kilo prawieJaka już duża ta Twoja córeczka![]()
Czytałam, że jak przy skurczach się oczu nie zamknie to naczynka pękająMi popękały naczynka .. strach było w lustro spojrzeć![]()
Tzn przy parciuCzytałam, że jak przy skurczach się oczu nie zamknie to naczynka pękają![]()
Mojej też pobierali krew na różne choroby. Jeśli w ciągu 6 tygodni nic nie przyjdzie , żaden list w tej sprawie to znaczy, że nie ma żadnej z tych chorób.Ze dopiero w sobotę? A to w szpitalu Wam robili te badania czy gdzieś Was wysłali? Czego wg dotyczą? Bo nie bardzo jestem zorientowana
A nie zamykalas oczu podczas parcia ?Mi popękały naczynka .. strach było w lustro spojrzeć![]()
Trzymam kciuki kochana aby sie zaczelo w koncu ❤Haha, chcialabymale myślę,że zdążę Was poinformować,że jadę na porodowke
Jutro termin, może pójdzie co?
A Ty na kiedy masz termin kochana? Bo mi umknęło?
Powiem Wam że są dziś skurcze. Są bolace, ale nie jakoś strasznie. Mam wysoki próg bolu,ale z synem jak odeszły wody to skurcze były od razu co 3,4 min. Co prawda zjadłam przy nich obiad,ale wiedziałam że trzeba się zbierac
A czy Wy przy skurczach też mieliście brzuchu twarde jak skała od góry?
Moze ze stresu?Od tego leżenia tutaj to tylko skurcze mi się zatrzymały![]()
Z tego co pamiętam dzieciaczki szły podobnie z wagą od połówkowtych jakośNo to Ciekawe ile u mnie będzie, bo mamy różnice porodu jednego dnia, ginekolodzy chyba tez się dobrali bo ja mam wizytę jutroodebrałam wyniki krwi i mam aż 6 pozycji na czerwono niby nieznacznie ale wszystko co dotyczy płytek krwi...