reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny czy to opadniety brzuch?:D

Załączniki

• 20180809_183514.jpg
    20180809_183514.jpg
    999,8 KB · Wyświetleń: 183
  • Screenshot_20180809-183204_Pregnancy.jpg
    Screenshot_20180809-183204_Pregnancy.jpg
    124,8 KB · Wyświetleń: 150
reklama
Ja mam tp na 26.08 ale cc 14,15-08. Jakbym miała chodzić do to albo przenosić tydzień, dwa to bym padła. Już mi ciężko a gdzie jeszcze np 4tyg. Podziwiam te z Was, które już mają to a nic się nie dzieje jeszcze. Pogoda nie sprzyja końcówce ciąży, męczące są te upały.

Dlatego ja właśnie padam :) już płacze po kątach z tego.

Momentami Wam zazdroszczę tych CC przynajmniej wiecie kiedy to się stanie najpóźniej. U mnie co jakiś czas lekkie skurcze ale szału nie ma. Czop coś tam odchodzi i tyle.
Może też muszę męża wykorzystać ale po tej nie przesłanek nocy to nie wiem czy nie usnelabym hahaha

@miloscwczasachpopkultury ale Kornelka malutka się wydaje w tym 62 ale masz rację przynajmniej ja nic nie uwiera i jej przewiewnie:)

@klaudiaa975 Alicja już duża śliczności :))
Dziękuje :)
Duża a w niektórych 56 pływa jak kornelka w 62 :D zostało mi tylko 10 par body na długi rękaw i co kilka dni trzeba puszczac pralkę i prasować żeby było ja w co ubrać :p kilka ubranek odeszło na rozm. 62 i tak muszę uważać żeby nie brakło w komodzie czegoś :p

Ja też. Brak mi cierpliwości. Na wszystkich się to odbija. Jeszcze ta pogoda utrudnia naszą sytuację...
A jeszcze dzisiaj w szpitalu byłam na USG na oddziale poporodowym i te wszystkie mamusie z dzieciaczkami slodziaczkami :)
U mnie w szpitalu jest remont i właśnie przy okazji zobaczyłam że rzeczywiście jest ciasno bo musieli trochę oddziału oddać na patologie i ginekologię w dramatu nie ma. Zresztą liczę że będę tam 2 dni:)

Jeszcze tydzień temu nie miałam rozwarcia. Gin mi zrobił wtedy masaż i niby wymasowal rozwarcie na półtora centa. Niemniej mały wysoko był choć ja czułam jak mi biodra rozpiera. To właśnie przyprawia mnie o dreszcze . Że bolało jak diabli, jak przy porodach z dziewczynami niekiedy i nie wyszło nic, nawet rozwarcie. To jaki mnie teraz poród czeka??? :( do tego to święto w przyszłym tygodniu to nie wiem czy indukcje będą robić :(
Swieto nie swieto, a rodzic trzeba ;) jesli masz rozwarcie popros najpierw o balonik..
Mnie tez bolalo jak cholera i rozwarcie nie poszlo wtedy..caly czas sie utrzymywalo ,a ja z bolu nie moglam chodzic normalnie, dopiero jak mi wody strzelily.. to rozwarcie poszlo dalej.. :*

Odbiegnę od tematu porodów mam nadzieje ze wybaczycie :) chciałam zapytać o chrzciny - te z was ktore beda chrzcily dziecko to kiedy ? Od razu po porodzie ? Na jesień /zimę czy czekacie do wiosny ? Ja chyba poczekam na wiosne.

@Mikasa7 az tez sie wzruszyłam jak przeczytałam :) cos wspaniałego bardzo mocno trzymam za was kciuki !
My na wiosnę :)

reklama
Ja tez miekkiego juz nie zaloze.. mam moj stary sprzed ciazy ;) jest mi ciut za maly ale trzyma biust :D

Swoje stare sprzed ciąży troszkę przymale, niektore dobre. Ale zakładam tylko na spacery , a na wyjście do rodziny, czy znajomych z małą chciałabym ładny , zwykły , sztywny ale typowo do karmienia , żeby ww pokoju obok nie rozbierac się do naga. :p

Do góry