reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja dziewczyny pytanie z innej beczki...
jaki rozmiar czapeczki dla noworodka? Wiem, ze to roznie może być, ale przynajmiej jakies ramy wielkościowe, żeby pogląd mieć, bo zielona jestem w tym temacie. Mam pare czapeczek ale jakies duże chyba i muszę coś dokupic :p
Na moją Maje (a ona pchelka) dobre są te czapeczki z pepco te wiązane z nausznikami. To jest chyba rozmiar 0-3. Ale praktycznie na styk malutkie te czapeczki.

A ja dziewczyny pytanie z innej beczki...
jaki rozmiar czapeczki dla noworodka? Wiem, ze to roznie może być, ale przynajmiej jakies ramy wielkościowe, żeby pogląd mieć, bo zielona jestem w tym temacie. Mam pare czapeczek ale jakies duże chyba i muszę coś dokupic :p
ja mam tylko 3 czapeczki i strasznie różnią się rozmiarowo :D nie wiem czy z jakąś trafię

Swoją torbę też już zaniosłam do samochodu. Miałam dzisiaj jechać do szpitala, ale wszystko się uspokoiło. Przyszedł wieczór i znowu mnie kłuje jak tylko zrobię najmniejszy krok. Jestem już zmęczona takimi dziwnymi bólami. Ja się mecze a nic konkretnego się nie dzieje. Mam jeszcze czas, ale w nocy bóle brzucha, a rano się wszystko uspokaja....

Swoją torbę też już zaniosłam do samochodu. Miałam dzisiaj jechać do szpitala, ale wszystko się uspokoiło. Przyszedł wieczór i znowu mnie kłuje jak tylko zrobię najmniejszy krok. Jestem już zmęczona takimi dziwnymi bólami. Ja się mecze a nic konkretnego się nie dzieje. Mam jeszcze czas, ale w nocy bóle brzucha, a rano się wszystko uspokaja....
Tez tak mialam.. pamietasz? Jeszcze troche ❤ jesli cie tym pociesze to przed porodem mi sie uspokoilo wszystko co mnie bolalo :)

Na moją Maje (a ona pchelka) dobre są te czapeczki z pepco te wiązane z nausznikami. To jest chyba rozmiar 0-3. Ale praktycznie na styk malutkie te czapeczki.
U mnie nie ma pepco. Kupiłam kiedyś jakies w primarku w zestawie z niedrapkami, w sumie to na nich mi najbardIej zależało i rozmiar jest niby uniwersalny :/ i są jakies duże chyba, Wiec potrzebuje rozmiar w numerkach :p

Tez tak mialam.. pamietasz? Jeszcze troche ❤ jesli cie tym pociesze to przed porodem mi sie uspokoilo wszystko co mnie bolalo :)
Pamiętam! Ale już jestem zmęczona. Najpierw strach, że urodzi się wczesniak, a teraz się nie mogę doczekać. Mój mąż najchętniej wywiózłby mnie do szpitala, córka codziennie rozmawia z bratem w brzuchu, że już dziś ma wyjść, a mnie wszystko boli Hehe. Cierpliwość nie jest msza mocna strona ;).

reklama
Do góry