G
gosc12
Gość
Mamy sofę zwykła. Mala śpi na jednej poduszce , więc my musielibyśmy się zmieścić na drugiej części łóżka. Może jakoś ja ułożymy wygodnie i się zmieścimy. Będziemy próbowaćA nie możecie w 3 jak coś? [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy sofę zwykła. Mala śpi na jednej poduszce , więc my musielibyśmy się zmieścić na drugiej części łóżka. Może jakoś ja ułożymy wygodnie i się zmieścimy. Będziemy próbowaćA nie możecie w 3 jak coś? [emoji16]
Ojej, pierwszy raz słyszę. Dlaczego i gdzie robiłaś ten wymaz? Mi za pierwszym razem też się brzydko goiło ale nikt mi nie mówił o wyrazie z rany.Ja właśnie odebrałam wyniki posiewu z rany po cc.. i wyszła bakteria. Jak wpisuje w google to od razu pokazuje mi " bakteria szpitalna " .. więc na takie rzeczy to nawet nie ma rady
Gratulacje!Witamy ! 10.37 urodziła sie Astrid maleństwo ma 2750g , 50 cm dostała 10 pkt jak sie spionizuje ogarnę zdjecie
Trzymamy kochana :* tulam.. badz dobrej mysli :*Później Was nadrobie. Jestem na oddziale. Tachykardia małej, ;( trzymajcie kciuki...strasznie się boję. Co ja zrobiłam że tyle się dzieje w tej ciazy;(;(;(;(
O ranyJa jak mialam 4 latka sama chodzilam do przedszkola, jakies 300m. Mama patrzyla przez okno. Nie patyczkowala sie z nami![]()
Moja miała w 37+4 tez 3200g także tez raczej duża będzie. Damy radę! Nie stresuj się na zapasKurcze ja się boję serio. Wasze dzieci mają ok 3000 lub mniej a moja na USG z 38tyg miała już 3200
Matko i córko czy ja urodzę???? A jestem.juz w 41 tygja się popłaczę.zaraz
![]()
Trzymam kciuki, najwazniejsze, ze juz sie Toba tam zajmuja [emoji8]Później Was nadrobie. Jestem na oddziale. Tachykardia małej, ;( trzymajcie kciuki...strasznie się boję. Co ja zrobiłam że tyle się dzieje w tej ciazy;(;(;(;(