reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My do pepuszka nie używaliśmy niczego, tutak tak położne polecają, po tygodniu odpadł.

Jakich smoczków używacie? Moja nie weźmie smoczka do buzi.
Lovi
153409184253680097583.jpg

Załączniki

• 153409184253680097583.jpg
    153409184253680097583.jpg
    545,8 KB · Wyświetleń: 447
reklama
Bierzesz takie odciągniętego mleko na dwór ? Ja się zastanawiam właśnie czy jak by było słońce czy nie zepsuje w ciągu np dwóch godzin :huh: czym robicie zdjęcia ? Bo tak fajnie przerobione :D

Tak i chowam do termoopakowania i wtedy jest okej ;) wiadomo jak po spacerze 2 h łącznie nie wypije to niestety wylewam :)
Ale mm tez dokupiłam, gdyby jednak się nie najadła z cycow i nie udało się odciągnąć z cyca to mamy na wszelki wypadek i raz już Piła. Ale wtedy przez 7 h nie zrobiła kupki, także nie będę jej tego podawała zbyt często i bez potrzeby, bo nie ufam takiemu „mleku”

Tymi IPhone 8, ma mega aparat i ogólnie jesteśmy z nich zadowoleni ;)
A zdjęcia kochana przerabiam w instagramie w tej edycji zdjęcia i tam nawet nie muszę wrzucać zdj żeby je przerobić :)

Tak i chowam do termoopakowania i wtedy jest okej ;) wiadomo jak po spacerze 2 h łącznie nie wypije to niestety wylewam :)
Ale mm tez dokupiłam, gdyby jednak się nie najadła z cycow i nie udało się odciągnąć z cyca to mamy na wszelki wypadek i raz już Piła. Ale wtedy przez 7 h nie zrobiła kupki, także nie będę jej tego podawała zbyt często i bez potrzeby, bo nie ufam takiemu „mleku”

A zdjęcia kochana przerabiam w instagramie w tej edycji zdjęcia i tam nawet nie muszę wrzucać zdj żeby je przerobić :)
Na KP dzieci mogą kilka dni kupy nie robić :) moja w tym momencie robi 2/3 na dzien. Kobiece mleko trawi się praktycznie w 100% :)

Ale
No to ja też biorę jak płacze , jak usnie przy cycku to też odkładam , czasem śpi a czasem krzyk i trzeba wziąć znowu ..
Ale nie bierz jej od razu na ręce jak zacznie krzyczeć. Mój to nieraz krzyknie raz czy dwa ja siedzę na krześle przy łóżeczku i go głaskam po buzi i często zaraz się uspokaja. Chyba że zacznie już konkretnie krzyczeć to wtedy biorę znów do cyca

A to z kupą to u mnie to samo. Nie martw się. Po kąpaniu cyc ładnie zaśnie, po 20 min kupa i się wybudzi przy zmianie pieluchy. Znów cycuś ale chwilę żeby tylko się ululał. Pośpi godz i kupa. Daje cyca i odkładam do łóżeczka. Zazwyczaj w łóżeczku przy smoczku zasypia. Dopiero kolejne karmienia tak koło 1 i 4 już szybciej idą. Poje i od razu zasypia.
Lepiej niech robią niż żeby miały te dzieciaczki zatwardzenie. Ale męczące takie przebieranie co 5minut :p

Wylewaj do wanienki jak ją kąpiesz nie do zlewu

reklama
Do góry