reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny które już urodziły i miały problemy z obrzękami... Jak wasze stopy i ręce? :)
Ja już nie mogę patrzeć na moje :baffled: Niech to się skończy!!! :angry:

To skoro już Ci odchodziły wody to pęcherz już był pęknięty to jak Ci go jeszcze przebili? Mi z córką zaczęło się od odejścia wód i też ciekło po nogach cały czas. A teraz pod koniec jak położna badała rozwarcie to chlusnęło ze mnie dopiero.
To może się sączyły. Wiem, że przebijali na pewno. Ale w szpitalu pod ktg bardzo dużo ze mnie wyleciało tej wody. To może się sączyły , tak mocno. Nie wiem.. nie ma co się zastanawiać , ważne , że już po :p

Dziewczyny które już urodziły i miały problemy z obrzękami... Jak wasze stopy i ręce? :)
Ja już nie mogę patrzeć na moje :baffled: Niech to się skończy!!! :angry:
Mi się zaczęło krótko przed porodem. We wtorek urodziłam i dzisiaj dopiero pierwszy dzień mam normalne kostki i stopy. Ale po porodzie to było jeszcze gorzej niż przed. Jak przed spuchnięte miałam tylko kostki to po całe stopy. Wyglądałam jak hipopotam ☺
Dzisiaj w końcu ok☺

reklama
Do góry