reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2019

@ŻonaGraja to Ty chyba za długo nie popracujesz. Przecież e ciąży nocne zmiany są zakazane.

Natalia mnie też łeb dzisiaj boli. Przeplakalam pół nocy. Nadal mam wahania co do tej ciąży i jeszcze nie potrafię się z niej cieszyć. A wieczorem napisała do mnie koleżanka. Pierwsza ciążę poronila, druga była ok i ma córeczkę, potem kolejne poronienie. A teraz jest w 19hbd i okazuje się że dziecko ma bardzo duża przepukline pepowinowa i ma niewielkie szansę na przeżycie po porodzie. No tak mnie to uderzyło jak obuchem w łeb. Inni przeżywają takie tragedie a ja nie potrafię cieszyć się z kolejnej ciąży w która zaszłam bez problemów. Mam nadzieję że jak w końcu zobaczę serduszko na usg to do mnie dotrze że rozwija się we mnie nowa cudowna istotka

Chyba mam pierwsze objawy ciąży. Potworne zawroty głowy. Jak wstawalam w nocy do córki to myślałam że zaraz upadne. Teraz też się szybko do niej ruszyłam bo uciekała gdzieś na czworaka i też ni się ciemno przed oczami zrobiło.
Nie martw się, na dzidziusia najlepiej wpływa dobre samopoczucie . Szkoda lez ;) też mam za sobą 2 poronienia i ukochanego synka , jestem dobrej myśli, że ta ciąża będzie przebiegać prawidłowo . Trzeba się cieszyć że wszystko jest dobrze . Głowa do góry :*

reklama
Marcia a dlaczego nie cieszysz sie? Przepraszam jesli o tym pisalas ale nie pamietam was jeszcze po nickach
To moja 4 ciąża. 3 pierwsze planowane, ta to niespodzianka. Będę miała duże problemy z pracą. Wszystko wywraca się do góry nogami. Powoli oswajam się z ta myślą ale czasem przychodzą takie dni że nie moge sobie psychicznie z tym poradzić. Wiem że przyjdzie w końcu ten moment że będę się cieszyła. Ale tym bardziej mi głupio jak nie potrafię teraz tego robić a ludzie wokół mnie przeżywają takie tragedie. No i hormony robią swoje i przeżywam to wszystko 100x bardziej.

Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app

Dziendobry wszystkim:)
Racja z tym samopoczuciem, trzeba być spokojnym żeby nasze istotki sie dobrze rozwijały. Choć ja mam dzisiaj z tym problem od rana, czuje sie w środku strasznie nerwowo, wizytę mam w południe a juz siedze jak na szpilkach

Racja z tym samopoczuciem, trzeba być spokojnym żeby nasze istotki sie dobrze rozwijały. Choć ja mam dzisiaj z tym problem od rana, czuje sie w środku strasznie nerwowo, wizytę mam w południe a juz siedze jak na szpilkach
Trzymam kciuki za wizytę. I czekamy na wieści [emoji3]

Wizytujemy prawie równocześnie [emoji85] ja o 13.30 [emoji123] no i tez juz mam stresa i gule w gardle.

Wizytujemy prawie równocześnie [emoji85] ja o 13.30 [emoji123] no i tez juz mam stresa i gule w gardle.
Kciuki za wizyty [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
Mój właśnie zaczyna ubranka na 92 nosić ale chudszy bo 11kg ma. [emoji4]
Moja córka ma 3,5 roku i waży 15 kg. Później coraz mniej dzieci przybierają.

Karmilam przez rok :) bardzo mile to wspominam.
Mam pytanie, jestem trochę zdezorientowana. Miala kiedys ktoras z Was takie duze grudki wydzieliny po usg dopochwowym? Nie mam pojecia, czy to infekcja, czy po prostu zel ktory byl na glowicy usg. I teraz nie wiem czy brac nystatyne czy odpuscic... hmmm.
Nie miałam. Ale nie bierz nic sama, lepiej zapytać lekarza. Dzisiaj idziesz po wyniki? To może coś podpowie?

Do góry