Meml
Fanka BB :)
Ja nie, ale dostałam prezent od teściowejDziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie, ale dostałam prezent od teściowejDziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
Ja od tesciowej dostaje nerwicy i ku.wicy.. [emoji23][emoji23][emoji23]Ja nie, ale dostałam prezent od teściowej.
Współczuję Ci strasznie tej baby!Ja od tesciowej dostaje nerwicy i ku.wicy.. [emoji23][emoji23][emoji23]
Dziękuję Kochana. Wczoraj o 9.30 podałam paracetamol i gorączką nie wybiła. Teraz ma takie 37,4...Ale to nie gorączką u noworodka. Obserwuje i czekam. Może ma lekką wysypke...na brzuszku i nóżkach.ale nic jej nie dolega.@Mikasa7 a jak córeczka się czuje? Man nadzieję, że już coraz lepiej! Zdrowka dla Niej!
Podziwiam Cię za cierpliwość [emoji5]Ja od tesciowej dostaje nerwicy i ku.wicy.. [emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczyny a czy Was też swędzi pipka po porodzie? Nie wiem czy to od szwowo tak dziwnie mnie swędzi w środku czy może zlapalam jakaś infekcje?
Dziewczyny a czy Was też swędzi pipka po porodzie? Nie wiem czy to od szwowo tak dziwnie mnie swędzi w środku czy może zlapalam jakaś infekcje?