reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mam problem z laktacją. Kurcze cyce ogromne a mleka tyle co nic. Mam tylko ręczny taki odciagacz i chyba muszę jak najszybciej kupić laktator bo to już za słabo ciągnie. W dodatku mała cycka nie łapie bez nakładki. Już w ogóle mało ja przystawiam przez to. Widzę że moje mleko (jeśli cos wydusze) przestaje jej smakować :(
Jaki laktator polecicie ? Byle nie reczny.
Pomóżcie proszę bo mi mleko w końcu zaniknie a chciałabym ją nim dokarmiać :(

reklama
Dziewczyny, macie jakiś sposób na to aby dziecko dłużej pospali w nocy? Izunia budzi się co ok 2h zarówno w dzień jak i w nocy. W dzień najadą się szybciej ok 20-30min a w nocy karmienie trwa 50-60 min bo przysypia tak jakby chciała spać z cyckiem w buzi. Próbowałam dać jej smoczek ale nie chce wypluwa a mam 3różne. Dziwnie mi tak bo chłopaki to mieli smoczki i ciągali je do 2roku życia.

Moja mała też się budzi ale tak co 2 lub 3 godziny. Smoczka też nie bardzo chce i dobrze w sumie. Karmisz piersią to szybciej robi się głodne a to normalne że z cycka robi sobie smoczek :) ale jak tego uniknąć to nie wiem :) ja to bym tak chciała by mi piła z cyca :(

Mam problem z laktacją. Kurcze cyce ogromne a mleka tyle co nic. Mam tylko ręczny taki odciagacz i chyba muszę jak najszybciej kupić laktator bo to już za słabo ciągnie. W dodatku mała cycka nie łapie bez nakładki. Już w ogóle mało ja przystawiam przez to. Widzę że moje mleko (jeśli cos wydusze) przestaje jej smakować :(
Jaki laktator polecicie ? Byle nie reczny.
Pomóżcie proszę bo mi mleko w końcu zaniknie a chciałabym ją nim dokarmiać :(

Ja mam z canpola z Allegro 190 zł i jest super, w 15 min daje rade 125 ml ściągnąć.
Pij dużo wody, Bawarke pij, posiłki co 4 h i pij herbatkę na laktację, przystawiaj co 2 h do piersi i próbuj, a na pewno dacie rade [emoji5]

reklama
Dziewczyny, macie jakiś sposób na to aby dziecko dłużej pospali w nocy? Izunia budzi się co ok 2h zarówno w dzień jak i w nocy. W dzień najadą się szybciej ok 20-30min a w nocy karmienie trwa 50-60 min bo przysypia tak jakby chciała spać z cyckiem w buzi. Próbowałam dać jej smoczek ale nie chce wypluwa a mam 3różne. Dziwnie mi tak bo chłopaki to mieli smoczki i ciągali je do 2roku życia.
Mam ten sam problem, bo mały zrobił sobie sobie z cycka smoczek. Inaczej płacze, dostanie piers i śpi. Smoczka nie chce, a przy piersi też za dużo zjada i ulewa....

Do góry