Adell1994
Fanka BB :)
Ja głaskam, dotykam , masuję od początku ciąży i nie tylko ja ,mój S. tak samoMi lekarz zabronil dotykania brzucha bo skurcze to wywoluje :/ jak to powiedzial na dzien dobry tylko i dobranoc.... Bo wczesniej urodzisz :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja głaskam, dotykam , masuję od początku ciąży i nie tylko ja ,mój S. tak samoMi lekarz zabronil dotykania brzucha bo skurcze to wywoluje :/ jak to powiedzial na dzien dobry tylko i dobranoc.... Bo wczesniej urodzisz :/
No właśnie widziałam. Jeziu, 1070 gOstatnio mamaginekolog mówiła o tym głaskaniu brzucha, że to jest okej, że nie ma żadnych przeciwwskazań o ile się nic nie dzieje z szyjką.
A co do niej...urodziła takie maleństwo ;(
Też kobieta w swoim życiu sporo przeszła, a jeszcze ma takiego poweraNo właśnie widziałam. Jeziu, 1070 g![]()
Ej ale wszystko ok z dzidzia? tzn ze w którym tc ta dzidzia? bo nie wiem czy dobrze kojarzę ale ona juz raz miala strate bo jakoś ok 30 tc umalo:/No właśnie widziałam. Jeziu, 1070 g![]()
Nos to ja mam opuchnięty ale przez ciążę już jakiś czas najgorzej w nocy bo mi melodię wygrywa...
Mój nos jest taki wielki że na połowie zrobiło się wgłębienie...Ja tak samo , od początku ciąży mam opuchnięty nos i chyba przejdzie dopiero jak urodzę![]()
Cały czas dotykam i nic mi nie jestNo dajcie spokoj z tym dotykaniem brzucha, a jak idziesz na usg to nie dotykaja i nie naciskaja? Jeszcze nie slyszalam, zeby ktoras urodzila przez dotkniecie czy poglaskanie brzucha.
Ja codziennie miziam i zadnych skurczy od tego nie mam
Ja też jak dzisiaj to zobaczyłam to masakra tyle przeszła....Też kobieta w swoim życiu sporo przeszła, a jeszcze ma takiego powera
No właśnie widziałam. Jeziu, 1070 g![]()
Pisałyśmy już kiedyś o tym chyba na 3 stronyMi lekarz zabronil dotykania brzucha bo skurcze to wywoluje :/ jak to powiedzial na dzien dobry tylko i dobranoc.... Bo wczesniej urodzisz :/