Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja od wczoraj walczę ze skurczami mega mi rozpiera pachwiny...a nogi tak ociężałe i obolałe jak po jakimś maratonie...a gdzie tu do końca dotrwać![]()
A co robią konkretnie?Będę teraz przeżywać jak mrówka okres ten remont może się wyrobią w miesiąc?
No właśnie zapytam jak się spotkam. Trochę roboty jest. Nie wiem czy okna będą ruszać. Ale na pewno muszą wywalić kartongipsy. Podłoga cała. Malowanie. Drzwi. Ja bym to góra w dwa tygodnie ogarnęła...Gosia to super.. pytałaś ile mu się zejdzie?
TakPrześcieradełko mam do gondoli i pewnie jakiś kocyk/pielucha zawsze będzie, także się rozjaśnino i to dziecko ma przyciągać uwagę, a nie wystrój wnętrza wózka [emoji14]
Zapomniałam Wam napisać. Nie wiem ile osób ma tutaj fotelik cybex aton M lub aton M i-size z bazą, ale coś mi mignelo, że się trafiał. Dziewczynom na prywatnym wątku wysłałam taki handmade instruktaż montażu ze zdjęciami i informacjami na co zwrócić uwagę - chcecie też?
Wyżej napisałam. Łazienki nie chcę żeby robili bo tam może kijowa ale nowa glazura a oni w ramach budżetu nie położą...A co robią konkretnie?Już zaraz będziecie na swoim!
Ciekawe ile czasu zajmie to ekipie , może akurat będą pracowali w dobrym tempie i już niedługo będziecie na swoimNo właśnie zapytam jak się spotkam. Trochę roboty jest. Nie wiem czy okna będą ruszać. Ale na pewno muszą wywalić kartongipsy. Podłoga cała. Malowanie. Drzwi. Ja bym to góra w dwa tygodnie ogarnęła...