reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@motylek24 a jak Twoja beta, kiedy weryfikujesz?[/QUOTE]
Kochana dzieki za pamięć. Idę około 11 bo kolejki w tym labie są masakryczne. Wiem że nie jestem w normalnej ciąży, strasznie boję się jajowodowej. Muszę iść do mojej ginekolog niech ona zobaczy na USG co tam widać. Dla mnie to koszmar bo naprawdę już pogodziłam się z klapą a teraz muszę
przez to przechodzić jeszcze raz.

@Margit2018 kochanie dopoero doczytalam..... az mi lzy stanely w oczach. Jestem z Toba myslami!!!!
Czasami myślę że to wszystko zdarzyło się obok mnie. Taki cud Anetko że aż trudno uwierzyć po tylu latach rycia głową po ziemi w ciągłym smutku że nie wychodzi. No coż dwa in vitra a dzieci zrobiliśmy sobie sami;)

Dziewczyny z innej beczki czy ktoras starala sie o odszkodowanie za opozniony o kilka godzin lot?
Ja sie ubiegalam o zadoscuczynienie finansowe ale to przy zgubionym bagazu. Przedstawilam im rqchunki za ciuchy i niezbedne srodki higieniczne, ktore musialam kupic, zeby przetrwac na konferencji w Davos przez dwa dni dopoki mi nie dowiezli walizki i oddali za wszystko. Ale to byla Lufthansa i wszystko ogarniala mi agencja, w ktprej zamawialismy bilety. Co do spoznionych lotow to nie wiem, napewno w tanich liniach jest trudniej z tymi odszkodowaniami [emoji58]

@Vorreiavereunbimbo , to krok do orzodu do upragnionego urlopu. Trzymam kciuki za dalszy dobry rozwój sytuacji.
PS Strasznie drażni to pocieszanie, nje? Wiem, że niby nic nie mają złego na myśli, w końcu to nasi bliscy, ale... następnym razem też nic nikomu nie mówię.

@motylek24 a jak Twoja beta, kiedy weryfikujesz?
Pocieszanie jest strasznie. Wiadomo,że z dobrego serca,ale tłumacz komuś,że jak lekarz kazał odstawić leki,to nie ma prawa stać się cud,bo organizm sam hormonów nagle nie wyprodukuje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pocieszanie jest strasznie. Wiadomo,że z dobrego serca,ale tłumacz komuś,że jak lekarz kazał odstawić leki,to nie ma prawa stać się cud,bo organizm sam hormonów nagle nie wyprodukuje. A z kolei moja mama ciągle mi mówi,że "za mało się modlicie". Ciekawe,że te niektóre patusy takie pobożne,że tyle dzieci wymadlają ;)
Dlatego najlepiej nikomu nic nie mówić. Ja bym nie zniosła pytań. Trzymaj się cieplutko, masz jeszcze dwie szanse.

reklama
Nadzieja a jak się czujesz po tym leku?Miałaś na poczatku jakieś skutki uboczne?
Ja dziś zwiekszam dawkę do 500 x3 a finalnie mam brac 2000 jednostki.
Ja brałam 2000 ale byłam nie do życia jak dzieliłam dawki po 1000, brałam wieczorem przed spaniem cała dawkę i nie odczuwalam wtedy skoków ubocznych

Do góry