reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witajcie Kobietki Staraczki!!!
Mocno trzymam kciuki choc wiem że i tak wszystko w Waszych rękach i natury :-):-)Będzie dobrze chociaz wiem że czasem trudno w to wierzyc :tak::tak:
Mamusiasynusia kup w aptece maść arnikową nie pomoże od ręki ale spowoduje szybsze wchałanienie siniaka wiem bo sprawdziłam to na mojej mamie która 1,5 tygodnia przed moim ślubem wysiadając z auta wyrżnęła nosem w chodnik po prostu siedziała z tyłu i wysiadając zaczepiła o pas wyglądała strasznie bo wylazły jej okropne since pod oczami ale arnika zdecydowanie pomogła i na ślubie nie było ani śladu:tak::tak:
Reszte ściskam cieplutko i życzę ciepłego i miłego dnia:tak::tak:

Jestem 2 dni przed spodziewaną @, ale już testowałam 5 dni temu bo jak zwykle byłam przekonana, że się udało:crazy::crazy::crazy: i oczywiście zonk:-p. FIFI skoro testy nie wykazały Tobie owu, to może są ferelne i sprawdź na podstawie śluzu i wysokości szyjki czy jest:sorry:
Jakto na wyskosci szyjki??
Nie wiem co z ta owu. Po ostatnim spoznieniu @ o 10 dni to ja juz nic nie wiem. Moze bede miala owu pozniej, a nie w polowie cyklu

Co do owu to ja np. najczęsciej miała w 16-17 dc przy cyklach 28 dniowych a 18-19 dc przy cyklach 30 dniowych jakie miałam kiedyś także nie do końca jest tak że owu jest w połowie cyklu to jest matematyka która sprawdza się tylko przy cyklach idealnych:happy:

Jakto na wyskosci szyjki??
Nie wiem co z ta owu. Po ostatnim spoznieniu @ o 10 dni to ja juz nic nie wiem. Moze bede miala owu pozniej, a nie w polowie cyklu
Jak jest owu to szyjka jest nisko i możesz wyczuć, że jest "otwarta" nie wiem jak to fachowo się nazywa :sorry::sorry::sorry:no i śluz przypomina białko kurze - idealny stan na złapanie w niego żołnierzyków:-p

Jak jest owu to szyjka jest nisko i możesz wyczuć, że jest "otwarta" nie wiem jak to fachowo się nazywa :sorry::sorry::sorry:no i śluz przypomina białko kurze - idealny stan na złapanie w niego żołnierzyków:-p
W zaszadzie, to u mnie jest bez roznicy, bo i tak bardzo czesto heblujemy;-);-);-);-), tak co drugi dzien to najmarniej:-):-):-);-);-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Nie z musu tylko z chceci:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:, wiec w zazadzie ciezko byloby mi przeoczyc owu...........

Witajcie Kobietki Staraczki!!!
Mocno trzymam kciuki choc wiem że i tak wszystko w Waszych rękach i natury :-):-)Będzie dobrze chociaz wiem że czasem trudno w to wierzyc :tak::tak:

Reszte ściskam cieplutko i życzę ciepłego i miłego dnia:tak::tak:
Puchatko jak się czujecie z Puchaciątkiem? Mdłości minęły? :rofl2:Pogłaszcz obowiązkowo brzunio od cioci:tak: Kiedy następna wizyta u gina?

Moreme mdłości troszkę odpuściły chyba że dopadnie mnie jakiś zapach najgorsze sa takie napady braku sił i totalnego osłabienia muszę sie wtedy położyć albo spokojnie posiedzieć bo inaczej chyba bym zemdlała no i w nocy zaczynają mnie męczyć skurcze łydek wiem że pomaga na to magnez ale nie chcę brać niczego bez konsultacji z ginkiem a wizytę mam za 2 tygodnie :tak::tak:

reklama
Do góry