E
Ewka34
Gość
Mi juz w szpitalu kladli ja na brzuszkuA znowu moja położna kazała kłaść na brzuszku niezależnie od kikuta![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi juz w szpitalu kladli ja na brzuszkuA znowu moja położna kazała kłaść na brzuszku niezależnie od kikuta![]()
Mam balonik i jutro wywolanie jesli sam balonik nie zadziala. Prawdopodobnie jutro stas bedzie z namiDzisiaj w nocy w ogole nie spalam
![]()
Za długo [emoji16]Rzeczywiście bardzo długo potrafi nie spać![]()
A może te drzwi po prostu trzaskają s s odbierasz to jako złośliwość ? Może ma przeciąg czy coś ? Nie wiem co bym zrobiła takiej babie za przeproszeniem ..Moja tez zasnela po trudach wielkich.. boje sie ze przy tych trzaskach(dzis mega mocno)drzwiami sie obudzi![]()
Hyhyhy przeciag jest ale to nie przez niegoA może te drzwi po prostu trzaskają s s odbierasz to jako złośliwość ? Może ma przeciąg czy coś ? Nie wiem co bym zrobiła takiej babie za przeproszeniem ..
Oj charakterek to ona maKażde dziecko jest inne, ma swój charakterek itd. No i Twoja pannica jest starsza i ma więcej energii tez![]()
DziekiTrzymam kciuki! !![]()
Gwiazdeczka malutkaMoja Izunia skończyła dziś tydzień![]()