G
gosc12
Gość
Może, ale teraz dojadla i usypia w wózku na balkonie. A przytulać to ona się uwielbia. Z rąk by nie schodziłaA może tylko chce się poprzytulać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może, ale teraz dojadla i usypia w wózku na balkonie. A przytulać to ona się uwielbia. Z rąk by nie schodziłaA może tylko chce się poprzytulać?
Czasem się uda , a czasem nie mogę jej wygodnie ułożyć .. będziemy jeszcze próbować. A kładziesz synka na poduszce czy ty masz głowę wyżej a mały leży na płasko ?A próbowałaś karmić na leżąco? Dla mnie najwygodniej![]()
Moja tez usypia w wozku..Może, ale teraz dojadla i usypia w wózku na balkonie. A przytulać to ona się uwielbia. Z rąk by nie schodziła
CudoA to mój "wczorajszy" Aniołek [emoji16] dzisiaj już zmienił opcję [emoji16][emoji28]Zobacz załącznik 890524
Tego nie włączyłam [emoji16]u mnie szum morza i padający deszcz
![]()
Lupilu też majaPampersy maja. Dady maja. Lupilu chyba nie, ale nie jestem pewna.
Dady mają ? To moje nie mająPampersy maja. Dady maja. Lupilu chyba nie, ale nie jestem pewna.
Mała po zjedzeniu 90ml sztucznego , spała od 10 do 10.30
Zmieniłam pampersa, podnosiłam. Włączyłam te melodyjki które doradziła Karolina i nic ..
Wzięłam rogal do spania, owinelam się, położyłam Alicję i pojadla z poersi. Nawet główki nie musiałam podtrzymywać i piersi. Tak jej wygodnie , że przysypia sobie heh![]()
Więc rogala nie sprzedaje '![]()
Ja dostałam dwa pampersy w szpitalu jako próbki i miały (te w fioletowym opakowaniu).Dady mają ? To moje nie mają![]()
Jest takie coś jak zmieniająca kolor linia?
W pampersach że Pampers czy inne jakieś?