Po obróbce termicznej jest 10000% BEZPIECZNYOo tak, ja mam właśnie z gór oscypka [emoji7] I z taką ciepłą żurawiną zjeść boże [emoji7] Ja i tak się w sumie boje jeść ;/
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po obróbce termicznej jest 10000% BEZPIECZNYOo tak, ja mam właśnie z gór oscypka [emoji7] I z taką ciepłą żurawiną zjeść boże [emoji7] Ja i tak się w sumie boje jeść ;/
W Femibionie Natal 2 też jest DHA![]()
Tak dlatego są przeznaczone od drugiego trymestru bo wtedy są one potrzebne [emoji4][emoji4][emoji4]W Femibionie Natal 2 też jest DHA![]()
Wiesz, że ja doskonale o tym wiedziałam, że maliny można jeść, a gdzieś podświadomie im unikałam [emoji23]Ja jadlam maliny i nic się nie działo Hehe. To herbata z liści malin może przyspieszyć akcje porodówa. Ale nie owoce
TeżA ten femibion 2 tez ma w składzie metylowany kwas foliowy ?
Ja czytałam właśnie kiedyś, żePaulinie chodzi o to, że DHA właśnie nie potrzebne na etapie starań. W ogóle mam obecnie Femibion 1 i 2, bo za cwilę zaczynam dwójkę i dwójka ma wszystkiego więcej w porównaniu do jedynki. Nie wiem, czy to wszystko potrzebne w takich ilościach przy staraniach.
Prenatal z kwasem DHA kosztuje tylko chyba złotówkę taniej od FemibionuTeżtylko Femibion będzie kosztował coś koło 50 zł, a Prenatal jest o połowę tańszy
Czytałam kiedyś, że żelazo nie jest polecane do 8 tc więc ja bym na własną rękę nie brała, a w Femibionie jestFemibion Natal 2
Zobacz załącznik 891381
Ja tylko nie rozumiem po co faszerować się DHA na etapie starań skoro wtedy nie jest to potrzebne i w 1 trzymestrze ciąży zarodek również z DHA nie korzysta [emoji4]Ja czytałam właśnie kiedyś, że
Prenatal z kwasem DHA kosztuje tylko chyba złotówkę taniej od Femibionu![]()