agrafka07
Fanka BB :)
Czytałam kiedyś, że żelazo nie jest polecane do 8 tc więc ja bym na własną rękę nie brała, a w Femibionie jest
Też to czytałam i potwierdzam, dlatego nawet Femibion 1 go nie ma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Czytałam kiedyś, że żelazo nie jest polecane do 8 tc więc ja bym na własną rękę nie brała, a w Femibionie jest
A mnie właśnie to nie prawda bo lekarz sam zapytał czy jest żelazo, bo jeśli nie mam go w swojej diecie to warto suplementować. Może to zapobiec anemii.Czytałam kiedyś, że żelazo nie jest polecane do 8 tc więc ja bym na własną rękę nie brała, a w Femibionie jest
O to właśnie mi chodzi [emoji4] po co ? Jeśli było by potrzebne to koncerny farmaceutyczne z pewnością by taki produkt stworzyli [emoji4]Paulinie chodzi o to, że DHA właśnie nie potrzebne na etapie starań. W ogóle mam obecnie Femibion 1 i 2, bo za cwilę zaczynam dwójkę i dwójka ma wszystkiego więcej w porównaniu do jedynki. Nie wiem, czy to wszystko potrzebne w takich ilościach przy staraniach.
Ale masz anemię ? Żelaza nie wolno nawet sumplemtowac od tak sobie jeśli nie mamy zwiększonego zapotrzebowania na nie...A mnie właśnie to nie prawda bo lekarz sam zapytał czy jest żelazo, bo jeśli nie mam go w swojej diecie to warto suplementować. Może to zapobiec anemii.
To po co jest w składach supli dla ciężarnych?Ale masz anemię ? Żelaza nie wolno nawet sumplemtowac od tak sobie jeśli nie mamy zwiększonego zapotrzebowania na nie...
widze cienKobieta to jednak jest niecierpliwa..... Od 3 dni czuję się dziwnie więc zrobiłam test w sumie to nie wiem po co .... Teraz mam wrażenie ze mam omamy i jakiś cień cienia widzę chociaż na zdjęciu to i pewnie tak nic nie widać.. ehhh
Bo w drugim trymestrze zwiększa się zapotrzebowanie na żelazo, proszę tu info ze strony Pana Tabletki według PTG!To po co jest w składach supli dla ciężarnych?Przecież nie wolno od tak sobie.
![]()
Koncerny farmaceutycznie zarabiają na suplach dla kobiet w ciązy bo kupują je kobiety nawet te, które ich nie potrzebują bo biorą w razie czego. Suplementy są dla tych osób, które mają problem z odzywianiem się. Każdy wyrób farmaceutyczny zanim się weźmie trzeba skonsultować z lekarzem. A więc czy ja juz biorę na własną rękę czy zapytałam jednak lekarza co o tym sądzi?O to właśnie mi chodzi [emoji4] po co ? Jeśli było by potrzebne to koncerny farmaceutyczne z pewnością by taki produkt stworzyli [emoji4]
O to super