reklama
Przyszła mamusia jedno wkłucie. Szymek wazy 9kg i nikt nic nie mówił że malo.
Mieliśmy to szczepienie w środę
Szymek zniósł świetnie bez żadnej łezki i żadnych póki co objawów.
Ola W u nas na zeby się fajnie sprawdził dentosept a mini,jak dla mnie lepszy niż dentinox.
Mieliśmy to szczepienie w środę
Szymek zniósł świetnie bez żadnej łezki i żadnych póki co objawów.
Ola W u nas na zeby się fajnie sprawdził dentosept a mini,jak dla mnie lepszy niż dentinox.
Ostatnia edycja:
Przyszla mamusia ja sie obawialam wysokiej goraczki (mam w pamieci goraczke po meningo i po prostu zalozylam ze bedzie) i byla, ale 3 dni po szczepieniu przez dwa dni - ale to za szybko zeby bylo po szczzepionce - okazała sie bostonka
. Po samym szczepieniu w 11 dobie byla delikatna wysypka na brzuszku, moj p nawet jej nie zauważyl - dopiero jak mu pokazałam. Trwała 1 dzien. Cieszę się, że już po
teraz zostaly nam meningo, inne meningo, 6w1, pneumo i ospa i koniec!
Ospa są dwie dawki, pierwsza chroni już że dziecko łagodniej przejdzie, po drugiej nie ma teoretycznie szans żeby zachorować . Ja szczepie bo nie boję się samej ospy ale powikłań.
Co do szczepionki na roczek odra świnka różyczka to mój też miał 8 kg i byl szczepiony . Jeśli gorączka po tej szczepionce to dopiero po tygodniu możliwa .U nas była po 8 dniach ale mało prawdopodobne że od szczepionki.
Dziś mój ostatni dzień urlop
weekend i wracam do pracy ... Mały już zdrowy szaleje po domu w poniedziałek wraca do żłobka, oj oj czuje że będzie płaczu ale musimy dać radę
Co do szczepionki na roczek odra świnka różyczka to mój też miał 8 kg i byl szczepiony . Jeśli gorączka po tej szczepionce to dopiero po tygodniu możliwa .U nas była po 8 dniach ale mało prawdopodobne że od szczepionki.
Dziś mój ostatni dzień urlop
reklama