reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Leci 9 cykl, ale widze, że chyba dopiero teraz trafilam na dobrego gina. Chodziłam do innego, ale przeprowadziliśmy się i widze, że ta zmiana wyjdzie na dobre. Narazie stram się cokolwiek dowiedzieć na temat powodów dlaczego to tyle trwa, bo przy Aniołku ani przy Matiśku nie mielismy rzadnych problemów. Może troszke wystraszyłam się jakiegokolwiek "leczenia", bo moja koleżanka która rozpoczeła razem ze mną starania brała jakieś leki (twierdzi, że estrogen był skladnikiem tego leku - nie pamiętam nazwy) i dziwnych fartem jest teraz w ciaży z trojaczkami, ale z góry mówie, że się nie znam na tym. A Ty coś bierzesz?Ja zielona jestem w tym zagadnieniu, bo jak pisałam wcześniej mój poprzedni gin twierdził, że to normalne i nawet cytologii mi nie zrobił, ani USG, aby sprawdzić czy wogóle jajeczkuje. Dziś ucieszyłam się bardzo, bo bałam się o moje jajeczka, a skorą sa zdrowiusieńkie to może będzie wszystko ok.
no ja 5 cykl zaczynam,,,takze gowa do góry,,ja tam nic nie biore i nie mam zamiaru sie faszerować,,no chyba,ze po dóch latach nic nam nie wyjdzie ze staranek to pomyśle,,ale u mnie to tylko kase zdzierają i nie wiedza co jest komu,,ot takich słupsk am lekarzy,,dopkóki jetsw szytsko cacy to jest fajnie,ale jak cos dolega to nie um ieja naprawic tlyko faszeruja bykle czym....moja szwagierka była u tylu,ze ohoho i nono stop leki leki,,i co nic,,minęło juz 6 lat i ni,,w sumie to miała dwie pozamaciczne ciąze,,no ale nikt jej teraz nie moż epomóc,,najbliższa klinika i lekarze to gdańsk.....dlatego ja nie nie biore i jakoś nie zamierzam...

idarnowska ja myślę, że jeszcze nic straconego i może fasolka się jeszcze objawi.
no ja tez tak myśle:tak::tak::tak:

Dziewczynki dzisiaj o 13 odbiebam wyniki bety.....
trzymajcie kciuki :-):-):-).
Temperatura dzisiaj 37,1 :tak::tak::tak:
a @ brak :rofl2::rofl2::rofl2:
nono powodzonka kochana,,trzymamy kciuki zacisnięte moćko...

dzień dobry oby dobry dla wszystkich i mam nadzieję że u Was dużo ładniejsza pogoda:tak::tak::-)
no nie wiem,,u mnie tez zimnica,ponuro,,i słonka nie widac nic a nic....moze sie rozjaśni potem,,albo i nie...
ILonko właśnie może ty bedziesz tą szczęśliwczynią w tym miesiacu,zycze ci tegoz cąłego serca,,powodoznka...,bo my raczej nie,,,hehe

Witam cieplutko z rana, i od razu z pytankiem.Czy to możliwe żebym w 2 tygodnie po starankach już coś czuła jakby się udało?? Chodzi mi o to że często muszę do toalety biegać siusiu, a wcale dużo nie piję,hmm zastanawiam się czy to możliwe tak szybko?? No i coś jeszcze waga mi się troszkę zwiększyła, niby niedużo bo ok 1kg. ale ja chudzinka jestem i to sporo jak na mnie.
Pozdrawiam

Witam cieplutko z rana, i od razu z pytankiem.Czy to możliwe żebym w 2 tygodnie po starankach już coś czuła jakby się udało?? Chodzi mi o to że często muszę do toalety biegać siusiu, a wcale dużo nie piję,hmm zastanawiam się czy to możliwe tak szybko?? No i coś jeszcze waga mi się troszkę zwiększyła, niby niedużo bo ok 1kg. ale ja chudzinka jestem i to sporo jak na mnie.
Pozdrawiam
Hej Gosiu:-) Pewnie, że to możliwe:tak: Z tym siusianiem, to miałam to samo w tym cyklu. Już nie pamiętam, żebym musiała wstawać w nocy, żeby biec do ubikacji. A tym razem tak było i zaczęłam się nakręcać. Co prawda okazało się, że jest jedna krecha, ale planowo @ ma przyjść 24ego:-p, więc jeszcze naiwnie liczę na cud:baffled:

reklama
Do góry